SuKahyaoglu kitapkurdu aynen benimde oyle şuan. 6.aydan beri magnezyum kullanıyorum ama sanırım yetersiz geliyor bana Bakalım yarın nöroloji ye çarşamba da doktoruma söyleyecegim. Çok sıkıntı yaşıyorum çünkü 😔
SuKahyaoglu Tgb7 o belki karnınızın gelisip genlesmesinden oluyordur sizin. Magnezyum kullanıyor musunuz? Ben karnimda olduğunda 6.aydaydik Doktorum magnezyuma baslatmisti
3bebisannesi Giz89 kramp ağrısı gibi sizin anlattıklarınız doktorunuza söyleyin büyük ihtimalle magnezyum yazabilir.
Bayanbt Kalsiyum ve magnezyum takviyenize dikkat edin ben o gün içmesem uyuşma oluyor , günlük maden suyu da içiyorum çok faydasını görüyorum
SuKahyaoglu Bayanbt aslında hic aksatmiyorum bende. Mutlaka günde bir kez maden suyu içiyorum. Magnesium da zaten 6.aydan beri günde bir tablet kullanıyorum ama bende etki etmiyor sanırım 😔
Kubraaydilek SuKahyaoglu 30 haftamdayım. Bayağıdır bu problemim var. Doktorum günlük bir adet muz ve sade soda tüketmemi önerdi. ( sade sodayı kızılay-erzincan olanından tüketiyorum içerisinde magnezyum oranı en fazla olan maden suyu tavsiye ederim) Bunları tüketmeme rağmen geçmiyor çünkü kilo alımına bağlı ödem baskıda yapabiliyor. Allah yardımcımız olsun :)
SuKahyaoglu Kubraaydilek amin amin 🙏🏼 maden suyu magnezyum için her gun bir tane içmeye çalışıyorum ama muz u bilmiyordum. Dun doktoruma sordum bende tuzu kesmen lazim tamamen dedi. Ödemden oluyormuş
MSultann SuKahyaoglu Ablam yaşamıştı canım aynısını hatta sabah uyanınca lavobaya gider pijamasını indiremezdi öyşe uyuşma ve hissizlik. Muz ve süt tüketti günlük o geçirdi. Magnezyum istiyor galiba vucut.
SuKahyaoglu MSultann süt içemiyorum ama muz tuketimini arttirayim bende öyleyse. Çok teşekkür ederim 🙏🏼🌸
annesinin_alparslani SuKahyaoglu 36+3 benimde 1 haftadır falan ellerim şiş dirseklere kadarda uyuşmuş temizlik falan yapınca daha kötü oluyor. Bazen öyle şişiyor ki yumruk yapamıyorum.