Sehrbnon122 Kızlar sonunda bende doğurdum biraz erken oldu ama açılmam 4cm geçmişti ve dün zaten ağrıdan uyuyamadığım ile ilgili post açmıştım ikizlerim suan küvezde ve bende onlara süt sağıyorum. Spinal sezeryan oldum sorularınız varsa alırım
Annesininportakali53 Sehrbnon122 ayyy kuzum benim bunada şükür hiç erken deme ikizlere hamileydin güzel bile beklediler Rabbım sağlıkla büyütmeyi sağlıkla kuvezden çıkmayı nasip etsin. Nasılsıniz
AslanBebeginAnnesi Sehrbnon122 Allah bi an önce bebişlerine küvezden çıkmayı nasip etsin🙏🏻 Dualarımız sizinle💜
Sehrbnon122 Annesininportakali53 bel ağrısı kasık agrısı cok vardı oturamıyordum resmen zaten doktora geldiğim de de acil sezeryan dedi kuzum simdi yataktayım bende idare ediyorum
Annesininportakali53 Sehrbnon122 ay kıyamam sana ben ya güzelce dinlen gücünü topla çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun uzun ömürleri olsun insallah haftasi iyi merak etme Allahin izniyle en yakin zamanda çıkarlar 🧡
minik_koala_ve_annesi Sehrbnon122 bende de bu agrilar var uzun zamandir kontrolume 1 hafta var daha doktor normal diyor
474747 @“Sehrbnon122” Allah sağlıkla bir an önce kuvezden çıkmayı nasip etsin inşallah nasıl bebekleriniz
Fatime07 Sehrbnon122 üzülme canım vardır bundada bir hayır İnşallah sağlıcakla biraz küvezde kalırlar sonra toplarlar çıkarlar sen stres yapma üzülme sütünü etkilemesin
Deletedmom_10 Sehrbnon122 Bel agrım var dediğiniz de anladım direk ala yazamadım bebişle uğraşmaktan Rabbım hayırla kavuştursun. Yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim bende senin sorularını alabilirim :) Öncelikle sakın stres yapma fotoğraflarına bakarak süt sağ . Hic bir şeye takılma Sütünü artıracak şeylere odaklan ikizler çünkü .. sütün cok önemlı
Hulya-27 Deletedmom_10 merhaba.benimde bebegim 31 haftalik dogdu.1600 ile dogdu bugun 6.gunu gebelik kolestazi gecirdigimden dogum yapmak zorunda kaldim.Suan bebegim akcigeri gelismediginden entube de.hemsireyim deyince hemen yazmak istedim.Boyle bebekler var mi iyilesiyolar mi ne kadar sure kalirlar beni de aydinlatir misiniz?Doktorlar hala cihaza tepki vermiyor diyorlar😪😔
Fatime07 Sehrbnon122 humana çayı bestlak damla ısırgan otu anason çayı bunlar sütü cok güzel artıyor aktardan al muhakkak iç bol bol dinlen su iç ne kadar çok süt verirsen onlara o kadar güzle toplarlar Allah’ın izni ile 🤲🏻🤲🏻
Yabumi Sehrbnon122 ay hayırlı olsun inşallah en yakın zamanda küvezden çıkarlar sağlıkla kucağına alırsın 🤗🤗
durumom2022 Sehrbnon122 Geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıklıca o küvözdende çıkıp sizinle evlerine gelirler 🙏