yosunp Minikbey_07 Emotion07 Sigortasız öyleymiş kızlar panik yapmayın ben ilk sorduğumda sigortalı sigortasız dememişlerdi ben zaten sigorta olmadığı için özele gidiyorum sigortalı fiyat aynı yine
Nurella3507 Memorial 5,500 doktorum dışardan gelcek onun ücreti de 6000 ama doktor içinde daha uygun olur mu bilmiyorum
bayanelaa mavininhertonuu evet canım çarşamba günü yaptım. Ayriyeten bi ücret çıkmadı, biz 4500₺ye anlaşmıştık öncesinde doktorumuzla o yüzden oda-doğum hersey 4500 ödedik. Suan 5600 diye biliyorum hersey içinde. Ama öncesinde kan felan verirsen 200₺ ona ödüyorsun.
Emotion07 Kızlar doğum paketinin içinde neler oluyor bilen var mı oda kapısı süsleme bebeğin ilk muayenesi filan bunlar var mı içinde ?
rain26 bayanelaa hangi doktordu acaba bende fatih beye gidiyorum. Doktorla o şekilde konuşulup anlasilabiliyor mu acaba?
bayanelaa Bana kan takviyesi felan da yapıldığı için extra ücret çıktı ama dediğim gibi doğum için çıkmıyor
mavininhertonuu bayanelaa Bende medstar da doğurcam muhtemelen ama en çok korktuğum 5750 diyip sonradan fazla fazla ek masraf çıkarmaları
bayanelaa mavininhertonuu valla medstar nasıl yapar bilmiyorum ama serum felan taktıklarında ayriyeten bisey almadılar benden. Ama dediğim gibi diğer yerler nasıl bisey yapar onu bilmem
bayanelaa rain26 benim doktorum Ali Fuat sengordu. Diğer doktorlar yapmaz canım fiyat olarak bisey, Ali bey sahibi olduğu için
mavininhertonuu BskSrc 2 ay önce yazmıştım ben onu ve 2 ay önce 5750ydi ama malesef zam yaptılar bu ayın sonunda yine yaparlar zam bitmiyor sağolsunlar
BskSrc mavininhertonuu 2 ayda zam mı yedi, aman allahimmmmm😳 ben şubatta doğuracağım, kaç kere zama takılırım acaba 🤦🏻♀️