yosunp Merhaba hanımlar antalya’da özel hastanelerde doğum ücretleri ne kadar yakın zamanda gidip bilgi alan var mı malum fiyatlar sürekli değişiyor
yosunp gldn065807 benim hastaneden daha uygunmuş Vitale de bana 7.500 dediler ama işte normal doğum istiyorum mesafe beni biraz korkutuyor doğum anında hastanenin yakın olması daha iyi gibime geliyor
gldn065807 yosunp banada uzak normalde ama ben doktorumu seviyordum oraya gittim bu arada doğum yaptım ben kızımın kontrolünde sormuştum tanıdıgım için
ozgekilic7 yosunp vitale 7,500 mü dedi😳 nasıl olur ilk defa duyuyorum 5,600 dü daha yeni zam yapmışlardı iki hafta olmadı soralı🤦🏻♀️
yosunp ozgekilic7 valla bana öyle söylediler anlamadım bende banada fazla geldi sezeryan da normal doğum da aynı dediler ama paket şeklinde işte 1 gün kalma falan içinde bir şeyler falan dedi ama 7.500ü duyduktan sonra gerisini pek dinleyemedim 😂
bayanelaa yosunp bence siz odasıyla beraber toplu bi fiyat öğrenmişsiniz, eğer özel oda istediyseniz veya sorduysanız özel oda günlük fiyatı 1000(bin)₺ dediler. ozgekilic7 Yarın doğumum var daha geçen hafta fiyat konuştuk ve 5600₺ doğum ücreti
ozgekilic7 yosunp şuan şok oldum bende 7.500 ü duyunca gerisine odaklanamazdım😂 gidip görüşeyim en kısa zamanda nasıl olur bir ayda 2 bin tl zam şoktayım hala yani dediğim gibi zaten yeni zam yapmışlardı 5,600e yükseltmişlerdi🤦🏻♀️🤦🏻♀️
yosunp ozgekilic7 kafalarına göre fiyat yükseltiyorlar herhalde 😂 yarın ayrıntılı ultrasonum var tekrar bi sorucam 8 falan derlerse bayılırım 😂
nur_ilk yosunp doğumun neyi olacak ki 1 gece yatış birde oradayken bebeğin kontrolleri işte saçma sapan fiyatlar doğuma memlekete gitmeye karar vercem bu gidişle muayene 100 doğum 2.500 diyorlar Diyarbakır da özel hastaneler
ozgekilic7 bayanelaa ya öyleymiş evet 5,600 müş hala içim rahatladı🙏🏻 Karı koca Sgk sı olmayanlara 7,500 müş öyle bilgi verdi hastane