Asdfgj Serpillllllll cinsiyet öğrenme eşimin doğum gününe gelmişti samimi olduğumuz birkaç arkadaşımızı eve davet ettik balon aldık hepbirlikte öğrendik 😊😊
nnnaaz Xaliq çox yaxşı bilmirəm 25 ildi İstanbulda yaşayıram ama yenədə elimnən qələni edərəm ☺️ siz Azerbaycanda yaşayırsız
iremcannn1907 Serpillllllll ben yaptım canım çok istiyordum iyiki de yaptım. O anı o heyecanla yaşamak harikaydı. En yakınlarımız toplamda 20 kişi falandık. Ufak bi süsleme, Bikaç ikramlık yaptık. Çokta mutlu olmuştum
pinarsabrii Busradnrcn teşekkür ediyorum öncelikle ❤️ partiden sitesinden aldım, organizasyon toplam 365₺ tuttu. Cinsiyet balonunu helyumla şişirtip içine tüyleri koymak va 50₺ tuttu. Pastamızda 300₺. 700-750₺ ye mal oldu bize hepsi 🙏 https://www.partiden.com/urun/cinsiyet-parti-konsept-3 Bu sayfadan aldım. Birde baby kutusunun içine ekstra balon falan aldığım için toplam 365₺ tuttu
cansualisa Serpillllllll üşendim kızımda yapmadım oğlum da da yapmadım haksızlık olmasın diye deniz kıyısında güzel yemekle kutlamıştık 🙏🥰