Doga12345 Benim kızımın adı zeynep hüma evet çok huysuz ve inat ama büyüdükçe çok zeki ve sakin oluyorlar
Snemgokbil hsrtdgl bende Zeynep Sare koydum bı ay kaldı tulumumuzda hazır 😀 giymek nasip olur ins hayırlısıyla
Asil_hatun hayallliiim kesinlikle çok fenalar tanıdığım bütün zeyneplerr bencil hemen sinirlenen kendini düşünen tipler
Nazendehanim mylittlebabym kızım yay burcu olacak nasipse adını da Zeynep düşünüyoruz yırtar miyiz dersin 🤣
Emily37 hayallliiim benimde kızım olucak adını Zeynep koyucaz inşallah.çevremde ne kadar bu ismi taşıyan varsa çok sakinler ve çokta akıllı güzeller.umarım benim minik kızımda sağlıklı hayırlı bi evlat olur🤲
Aselinannesi3 hayallliiim Aaa kim demiş fena oluyorlar diye hiç alakası yok. Benim ismimde Zeynep. Çocukluğum çok sakin geçmiş. Tamam bazen değişebiliyor ama kişiden kişiye fark var. 5 parmağın 5 i bir değil ya😂 Duygusal yönden çok zayıfız o kadar. Herşeye ağlıyoruz😂 Yeğenimin ismini de Zeynep o da aynı ondan biliyorum😂 Gerçekten çok güzel bir isim. Ne koyarsınız bilmiyorum ama Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Sağlıkla gelsin inşallah👼
Zynpbr00 hayallliiim Tanıdığım Zeynep ler hep çok iyiydi. Kendi adım olmasa bnde kızıma Zeynep koyardım😉
minik_koala_ve_annesi hayallliiim dayimin kizinin adi zeynep cok guler yuzlu,cok cana yakin suan ana sinifina gidiyor hic zorlanmadi mesela aglamadi bile ama tabii biraz fenaliklari var 🥰😅genel anlamda cok tatli ama
bukett1 Yeğenimin adı Zeynep. Çok akıllı, sakin ve iyi huylu bi çocuk. Çok da güzel. Eğer istiyorsanız kimseye sormaya gerek bile yok. Sizin kızınız kimseden fikir almaya ihtiyacınız yok.
hayallliiim bukett1 ben çok istiyorum ve asla annemlere kayınvalidemlere bile hani koyma deseler derim benm evladım kırmadan izah ederiz etrafın sözü ile karar asla vermem ama şunada çok inanıyorum bu postuda ondan açtım isimlerin karakter özelliğine yansıyan bir tarafı var bunada inanan biriyim ve etrafımda Zeynep ismine karşı o kadar fena kelimesini duydum ki açıkçası kafam onda karıştı mesela elimde bilimsel bir delil olsa zeynepler gerçekten fena ve çok bilmiş olurlar diye kulağıma çok hoş gelse de vazgeçerim.🤣Postuda acaba aslı varmı öğrenmek için açtım hepimizin evladı sağlıkla gelsin inşallah
mylittlebabym HurremSultan kız çocuk doğacak daha da mı soylemeyim dhdhdjxjx 13 haftalığız 10.haftada söylemiştim dhdjx
HurremSultan mylittlebabym 10 hafta az mı sanki bacım 😁🌸😅 nasıl söyledin pekiiiiğhh hayalindeki gibi oldumuuu🥺
Zynpmeva hayallliiim benim kızım Zeynep meva, gördüğüm en hanım hanımcık en uyumlu cocuk bence 🫶🏻 Beni hiç yormuyor doğduğundan beri
Meresss hayallliiim hiç fena zeynep duymadım görmedim sakin cana yakın oluyolar çevremde 10 tane vardır belki bence çok güzel bi isim