hayallliiim Arkadaşlar ben iki isim koymayı düşünüyorum ama birinci isim kesinlikle Zeynep olsun istiyordum ay kim duysa amaaaaan Zeynepler çok fena oluyor dedi ama babasının süsü demek hep peygamberimiz kızına koymuş ne biliyim ama bu belki 10. diyen oldu acaba dedim artık kızının adı Zeynep olanlardan akıl almak istedim
Selamcanim hayallliiim evet zeynepler fena oluyormuş. Kayınvalidem de çok istiyordu zeynep ismini de biri kırık oluyor zeynepler demiş kadına vazgeçtik. 😄😄😄😄
Nare09 hayallliiim Zeynep hem mânâ olarak hem fonetik olarak çok güzel bir isim canım. Zeynep Sâre ya da Zeynep Alya olabilir :)
Aaaysee hayallliiim Zeynepler genelde çok hamarat,zeki akıllı olurlar (en azından benim tanıdıklarım öyle) ablam da bu yüzden Zeynep Ravza koydu ablam yanım da diyor ki de ki evlerden ırak 😂😂 aşırı sinirli ve inatçı biri yeğenim ama dedesi de nenesi de çok inatçı sinirli insanlar onlara çektiğini düşünüyoruz.Zeynep ismi de eskimeyen çok güzel bir isim bence koyulmalı🌸
ZynpKara Gerçekten babasının süsü babam en çok bana düşkün ailede Zeynep ismi bambaşka bacım kendimden biliyorum herkes adını sever ama ben. Ayrı bi seviyorum .uysal akıllı ve güzel olmalarında ayrı tabi Her zeynep olan kişiye bak çevrende varsa .ağırbaşlı saygılı ve otoriterdir aslında kızım olsaydı adını Zeynep koyardım yinede o derece 😂😍
adehuS hayallliiim Kız kardeşimin adını Zeynep koymak nasip oldu ,gayet hanım hanımcık akıllı bi çocuk 9 yaşında şuan bebekliği de öyleydi. Kardeşimin adını koymasam kesinlikle kızıma koyacağım bi isimdi :)
hsrtdgl Çok güzel bir isim bence kızım olursa ben de Zeynep Sâre koyacam inşallah ❤️ tanıdığım bütün Zeynepler çok akıllı, güzel, sevimli ve ağır başlı
Snemgokbil hsrtdgl bende Zeynep Sare koydum bı ay kaldı tulumumuzda hazır 😀 giymek nasip olur ins hayırlısıyla
mor_menekse hayallliiim doğru söylemişler çok çok fena oluyorlar oyuzden Zeynep ismini sevemiyorum bende artık. Hepsi öylemi bilemem
mylittlebabym Benim ismim Zeynep Işıl ama o kadar seviyorum ki Işıl ’ı hiç benimseyemedim kullanamadım. Benim bildiğim Zeynepler güzel,zeki,hamarat,güzel huylu olurlar. Sen niye fenasın, sivri dillisin demeyin benim burcum Akrep ondan.😂
Nazendehanim mylittlebabym kızım yay burcu olacak nasipse adını da Zeynep düşünüyoruz yırtar miyiz dersin 🤣