iremuziii Bugün sami ulus kadın doğum hastanesine gittim doktor cinsiyeti söylemedi. Şaka gibi cinsiyeti beğenmeyip cinayet işliyorlarmış diye şaka gibi 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 ultrasyon fotosu da istedim vermedi gitmeyin valla. üçlü test yapılırken başka doktora sordum kız gibi ama emin değilim dedi.
ikiprensesannesi06 iremuziii Bende gulhaneye gidiyorum uyuduğu için bide arkası dönük olduğu için dememislerdi Ankara’daki çoğu hastane nerdeyse böyle anliyorrum sizi
genccanne iremuziii Şehir hastanesi giditorum 12.haftda söyledi dr %80 erkek emin değilim az daha büyüsün dedi sonra başka kontrolde gene erkek dediler detaylıdada erkek dediler söylediler bana
inci_tanesi iremuziii Şaka gibiler gerçekten bu zamanda kaldı mı böyleleri söylemiyorlar bende 7.5 aylık sormuştum ne yapacaksın aldıracak mısın demişti he aldircam sonra erkek olduğunu zorla söyledi
Tubatgn iremuziii devlet hastanelerine yasa gelmiş bir ara bazıları söylemiyor evet şaka gibi ama gerçek 🤦🏻♀️ devlet demiryolları Mustafa Kemal hastanesi kadın doğumcu çok tatlı Ertan hoca yanlış hatırlamıyorsam ben ilk 2 muayenemde oraya gittim sonra tıp fakültesine geçtim. Bebeğini ne zaman görmek istersen gel çıktıda veririm demişti. Ama gidemiyorum dosyam tıp fakültesinde başka hastane yasak 🥺 özele gidebilirim sadece ama hastaneden memnunum
izobellaaa-_- Benim doktorum da dedi ama kız diyoruz dedi ertesi gün arıyorlar kürtaj için dedi çok oluyormuş öyle 😀😀
mylittlebabym Kuzum ora kadar saçma sapan bir hastane yokki neden gittin? Ben boş gebelik geçirmiştim, Ankara’dayken oraya gittim ultrasonla bebeğe baksınlar var mı yok mu diye. Sen başka şehirde yaşıyorsun git orda baktır dedi gönderdi.
yalcinsevda_06 iremuziii ben dört haftalıkken öğrendim o zmndan beri şehir hastanesine takipliyim dört farklı doktor baktı dördüde ikiletmeden kız dediler istediğimde ultrason resmi de verildi hatta bazen doktorum telefonun yanında mı gel videoya çek kaydettim ekrana der bende çekerim çok çok memnunum cihazlar yeni her yer tertemiz doktorlar iyi bence sizde oraya gidin
Zeynep0607 yalcinsevda_06 4 haftalıkken daha cinsel organı oluşmuyor ki neye göre söylediler size anlamadım
Havva97 Ayy tövbe estgfrullah ilk defa cinsiyeti beğenmediği için kürtaj yaptıranları duydum ne cahilce bir düşünce 💭
denz-koc Ben de 13. haftam da gittiğimde çok hareketli olduğu için tahminde bile bulunamamıştı doktor, 16. haftada gel kesin olsun dedi yine o kadar hareketli olursa acaba göstermeme durumu olur mu ki 🥺
birannebirfurki iremuziii bende bugün beştepe sami ulusa gittim söylediler ama benziyo dedi öbür hamileliğimdede söylemişlerdi