Ysmndnz ben bi 39+4 te çatal muayenesi oldum o gün kanlı pıhtı oldu, kahve lekelenme oldu ve gece sancım oldu ama sabaha yine geçmişti o gün doktorum 1 parmak ben açtım dedi ve kilosu da 3750 çıkmıştı
Bir de şimdi bugün 40 muayenesine gittim yine çatalda muayene edildim hiç açıklık yok dendi ve ne sancım var şuan ne lekelenme
Nstdeki sancım hakkında bilgi verilmedi ama ara sıra 50ye çıktı alttaki rakam o sancı dimi? Ve o sancıysa benim de düzensiz sancılarım var mı demek oluyo bu? Hiç hissetmiyorum çünkü özellikle nstde bağlıyken o kadar sancım olmuyo ki yani😅🙄
Hurma yiyorum, ilişkiyi deniyoruz, yürüyüş, merdiven, squat, pilates topunda zıplama ve dönme hareketi, sıcak duş bunların hepsini de yapıyorum ama ne kadar istersen o kadar olmaz ya bazen🤷🏻♀️
Birisi stresten olabilir demişti o çok mantıklı geldi o yüzden kendimi sezaryen fikrine de biraz daha açtım içim biraz daha rahatladı inşallah bugünkü muayene, sporlar, iç rahatlaması hepsi bir olur ve benim de doğumum başlar birden 3900 normal doğuma tamamım seve seve 🤭