27.09.2018 artık son bi hafta dedim haftaya kavuşacağım ikizlerime dedim gece kalktım hamileliğin keyfini çıkarayım derken nişan dedikleri ama benim anlamadığım beyaz bir akıntı geldi çok hareketlilerde ellerimi karnıma koydum ve o mucizevi yolculuğu düşündüm sizin bana ne kadar çok süprizler yaptığınızı korunurken hamile kalmak çok kustuğum için ya bunlar ikiz olmasın diyip doktorumu değiştirip 10 .haftada tek yumurta ikizi olduğunuzu öğrenmek oğlum oğlum dediğim için kustuğumu düşünen bir eşe sahip olmak daha neler neler ama herşey bir kenara ben biliyordum sizin annenize süpriziniz bunlarla bitmeyeğini sabah kalktık kontrole gittik 1 hafta sonra tam 37 haftalıkken gelecektiniz evde odanızı düzenliyor ufak tefek eksikleri çıkarmaya çalışıyorduk ki hop saat tam 23:00 da bir mide yanması ve Mete’nin tekmeleriyle uyandım 1 bardak süt içeyim yine yatarım derken salonun orta yerinde kala kaldım bi baktım suyun geliyor eşime bağırdım duymadı anneme seslendim yok duymuyorlar en yakın mesafe anneme yürüdüm dedim suyum geliyor hemen canım doktorum cihan beyi aradık suyun rengini sordu ve hemen yola çıkın dedi ben telaş bi yana korkudan öldüm şimdi ne olacaktı evet en güzel şey karnımdaki o mükemmel dünya saatler sonra kucağımda olacaktı içim lunapark gibiydi ama korku heyecan mutluluk herşey vardı hastaneye vardığımda yinemi süpriz dedi doktorum evveet dedim geliyorlarmı geliyorlar tabii dedi doktorcum. Sabahı bekleyelim dedik saat 4:00 ten saat 07:00 sancımıda cektim ameliyathane kapısına geldik birazdan bu kapıdan girecek ve çıktığımda hayatıma üç kişi devam edecektim ve önce Mete’m hop arkadan Ege’m geldi tarifsizdi duygum ama böyle bir sevgi yoktu yeryüzünde duyulacak başka varlık 28.09.2018 hayatımızın en güzel tarihi ve miladı mutlu olun oğlum....bereketli olun oğlum ....saygılı olun oğlum dilerim ki hep yan yana can cana olun karnımdaki gibi sizi ömür boyu sevecek tek kadın ANNENİZ 🤱🏻
Mete & Ege o bir ikiz hikayesi......👼🏻❤️👼🏻
bayildim hikayenize de bebeklerinize de, saglikla buyutun insallah❤️
Mükemmel bir hikayen olmuş Allah onları büyütüm mürüvetlerini sağlıkla ve sahatle büyümelerini göstersin 💙💙🤲
Maşallah , ikiz annesi olmak daha değişik olmalı.. Sağlıkla büyüsün kardeşler 😊💙
Ozlemgln mükemmel bir hikaye 😊😊 Rabbim yolundan ayırmasın miniklerinizi♥️