2prensesannesiiii Mfyy yaaa kaç gün arayla bu kimyasal sanırım 🤦🏻♀️🥲 birden de artış gösterebilir haziranda bekledim böyle burda yine arkadaşında pozitif benimde değerim pozitif ikimizin değeri az artıyor benim sağlıksız çıktı onun birden düzene girdi artışı🙏🏻🙏🏻🙏🏻💫
Mfyy 2prensesannesiiii adet olana kadar umutluyum bakalım nasipte ne varsa o 😔 ama bencede sağlıklı değil pazar 4.78 bugün 6.07 işte
mrvectl Bende 17 eylülde öğrendim beta hcg 251 çıkmıştı 21 eylülde doktora gidip keseyi gördük tekrar beta hcg yaptık 2366 çıktı Nasipse bu cuma kalp atışını duyucaz 6+2 yiz şuanda 🙏🙏🙏
2prensesannesiiii Mfyy kimyasal olsa bile üzülme olur mu vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor 2 aya kalmaz sağlıklı gebeliğin olur şüphen olmasın🥰🙏🏻💓💓 en son haziranda yaşadım kimyasalı bak
Dcl027 Zinatss benimde 4+5 canım 26 sında beta 14 ,29 unda 33 dü pazartesi tekrar vereceğim senin kaç çıkmıştı betan
Mfyy 2prensesannesiiii ben hep kimyasal yaşıyorum canım zaten ama denediğimiz ilk ayda olması da beni mutlu etti önümüzdeki ay denemelere devam :)
2prensesannesiiii Mfyy coraspin ve multivitamin al ragnar bak kullandığım ay gebe kaldım hemde tek ilişkiyle çok şükür 🥰🙏🏻🧿
Kbramhmt Matem01 gec tutunmustur yada yeni tutunuyordur kan verip takip et canim yukselme olur insalllah hayırlısıyla olur
Sinem94 2prensesannesiiii kuzum ragnari eczaneden alıyoruz değil mi birde onu içerken folik asit almayacakmiyim ben dio-fol kullanıyorum son 4 kalmiş
Mfyy 2prensesannesiiii bende q folin kullandım bu ay kimyasal da olsa pozitifi gördüm 😃 adet olana kdr umudum var ama bakalım perşembe sonucu ne çıkacak
2prensesannesiiii Sinem94 kuzum bu dediğimde bütün vitaminler var folik asitte var🙏🏻 Günlük Alman gerektiği kadar 🙏🏻