iremdemir22 2prensesannesiiii aa bizimde 12 Eylül yıldönümü ama biz o gün öğrendik diyorum ki bizim hediyemizi Rabbim verdi 🥰🥰
Tubi57 30 ağustos evlilik yıldönümünde öğrendim. Adetime 4 gün varken :) beta 37 iki gün sonra 126 cıktı. Bu hafta perşembe günü ilk doktor kontrolüne gittik çok şükür bebek ve kese göründü. Kalp atışıda duyduk.
2prensesannesiiii Tubi57 aaa hesapladım valla çok iyi benim cuma 315 çıktı en son perşembe doktor çağırdı kese görebilmek için sizce görünür mü🥰
Tubi57 2prensesannesiiii ben 1 eylülde yaptırmıstm 126 beta testimi. 3 hafta sonraya gittim. 22 eylülde gittim geç gitmek daha iyi diye düşünüyorm :)
Tubi57 2prensesannesiiii ben geç gitmeyi tercih ettim ilk gebeliğim geç döllenmeydi hiç görememiştim erken gittiğim için hafta olarakta küçüktü. Bunda beklemeyi tercih ettim. 7+1 de gittim doktora.
Senel6767 2prensesannesiiii olsun aynı ay içerisindeymiş😍hayırlı olsun inşallah canım rabbim güle güle kucağınıza almayı nasip eder inşallah
ulkuakkoc 2prensesannesiiii Çarşamba günü gebe olduğumu öğrendim. ☺️☺️ Beta 836 çıktı. Pazartesi tekrar kan vericez haftaya cuma da doktor 🥰🥰🥰 Şuan 4+3 son adet 24 ağustos ❤️
Senel6767 2prensesannesiiii doktorunmu dedi bunu okadar şiddetli olmaması lazım yaaa benim ikinci hamileligim ondada aynıydı