Kubrabsyg45 15+5 ağrılarım için gittim ama haftasına göre suyu az denildii. Bu durumu yaşayan var mı 😏🥺
Kleopatra- Kubrabsyg45 Bol bol havuç suyu tüketin. Suyu arttıran en önemli içecek diyebilirim. Kötü düşünmeyin herşey güzel olsun.
Pijamaskeliler Kubrabsyg45 çarşamba detaylı ultrason vardı organları güzel çıktı ama ilk kez 1 2 hfta geri kalmış 20+2 olcaktik 19+5 felan çıktı kiloda az almış suyuda az dedi bende havuc suyuna başladım herkes burda öyle diyor internette de ole yazıyor mucize diye 4 5 litre su içiyorum sivi şeyler dayadım 2 gündür valla sende başka arkadaşim robotunu getirdi bana bol bol havuc aldik
brltnyy Merhaba benşm de öyleydi hatta kesem delindi her gün bir bardak havuç suyu bol bol sulu meyveler ve 4 litreye yakın su tükettim 29. Haftamdayım şu an daha iyi seviyede sizde deneyin ve en önemlisi yatak istirahati bol bol dinlenin
Kubrabsyg45 brltnyy aslında sürekli su içen biriyim enfeksiyondan dolayı ama acaba buna sebep nedjr doktorunuz birşey dedi mi
Kleopatra- Kubrabsyg45 Blendar var mı eviniz de? Havuçları içine rendeleyin, üstüne su ekleyin fazla olmayacak şekilde. Blendarda püre haline getirip için.
Aysel2615 Kubrabsyg45 normal su değil de karpuz kiraz gibi şekerli meyveler de sıvıyı arttırıyor Benim suyum çok olduğu için onları yemeyi bırak demişti bıraktım azaldı gerçekten
Kubrabsyg45 Pijamaskeliler umarım işe yarar sizde de. Bakalım nolucak en korktuğum şeylerden biriydi bı sorun çıkarsa vs diye
Pijamaskeliler Kubrabsyg45 valla burda ne okuyorsam başıma geliyor bende burda okuyordum hep genelde eski postlari okudum düzeldi diyen çok.vardi bakalım haftaya çarşamba gidicem 🤲🏻
Kubrabsyg45 Pijamaskeliler burada okuyup takip ederek resmen kötüyü çağırdık 😀 ama işte olası durumlarda yardımcı oluyoruz neyse ki
Kubrabsyg45 Kleopatra- çok sağolun var evde onu deneyeyim hemen detaylı ultrason a kadar düzelir inşallah
Pijamaskeliler Kubrabsyg45 aynen öyle ben çoğu yaptırmam geren şeyleri de burda öğrendim acayip bişy mesela kayiplarim vardı pıhtılaşmayı burda öğrendim rahîm filmini olsun başka şeyler yoksa hiç haberim olmazdı ovulasyon ile gebe kalmayı bile.burda öğrendim 😀
Kleopatra- Kubrabsyg45 Düzelir düzelir içiniz rahat olsun. Sonuçta bitmiş dememiş az demiş sadece. Oda çoğalır inşallah. 🌿