Busra3246 Afgjkkl meddemde Ayşe gönüle gidiyorum ben şimdilik memnunum herşeyi detaylı anlatıyor sorularımı tek tek cevaplıyor birde İbrahim bey var yılların doktoru randevu bulamadığım için Ayşe hanıma almıştım ama ondanda memnunum
anneyim96 Busra3246 bende Ayşe gönüle gidiyorum memnunum ama burda biri tecrübesiz yazmış siz öyle bişey sezdiniz mi ben sezmedim açıkçası
anneyim96 Zeynepsevde Ayşe gönüle gittiniz mi hiç tecrübeli değil demişsiniz ama onun da çok hastası var
Busra3246 anneyim96 valla bende sezmedim bide ben komşunuz gidiyordu sezeryan oldu memnun kaldı tavsiye de etti Yani kaç kontrol oldu gidiyorum tek tek anlatıyor herşeyi o değil 😂 içime de kurt düşürüyorlar
anneyim96 Busra3246 bende Hülya hanımı bi düşünmüyor değilim takip ediyorum bu aralar baya aktif cinsiyet partisi falan 😂
Busra3246 anneyim96 valla bende sık görür oldum Hülya hanımı senin kontrol ne zaman acaba denk gelirsek tanışırdık 😇😇
havvatrkmn Benim hem özel Isparta hastanesinde hemde şehir hastanesinde var doktorum ikisi de çok iyiler ve ilgileniyorlar tavsiye ederim. Özel Isparta hastanesi Ümmühan Toros Dursun. Şehir hastanesinde Hüseyin Özyurt