yagmur_225 Merhaba kızlar, 18 haftalık gebeyim. Hamilelikten önce kan pıhtılaşmam (heterezigot) olduğunu öğrendim ve gebe kaldıktan sonra oksapar iğne kullanmaya başladım. Kan pıhtılaşması olupta bebeğini sağlıkla kucağına alan Anneler var mııı ?🙏🏻🕊♥️
Aydnipek yagmur_225 şuan 38+1 haftalık hamileyim bende ilk öğrendiğim zamandan beri kullanıyorum kan pıhtılaşması olduğu için çok şükür bi sıkıntım yok doğuma da az kaldı bakalım🥰
Annesininportakali53 yagmur_225 bende de bir genimde heterozigot kan pihtilasmasi çıktı bende 4.haftadan beri oksapar kullanıyorum ve şuan 30 haftalığım çok şükür bir sıkıntımız yok inşallah sağlıkla kucaklarimiza aliriz🧡
Cgdm34 yagmur_225 28 haftalıgımömm ve cok saglıklı gıden bır gebelıgım var canım sakın korkma kotuyu dusunem ıgnenı her gun ol bır sıkıntı olmaz ınsallah 🥰
excitedmom- yagmur_225 pıhtılaşma olduğu halde ilacla tedaviye başlanmaması tedavi olunmamasi durumunda ne olur kuzum acaba
246123 Canım bende şu an hamileyim ve benimde heterezigot iğne kullanıyorum senin gibi kaç haftalıksın
Rvyda_bal21 Bende 10 haftalık gebeyim hergün iğne kullanıyorum kan sulandırıcı ve dekort kullanıyorum yüzümde kıllanma sivilcelenmeler ve yüzümde şişkinlik bayağı arttı sizde öyle oldunuz mu ?
Rvyda_bal21 mysweetbabyy yemekleri eşim yaptığı için daha yeni kafası yerine geldi ama şiştim işte 12.hafta da doktor dekordu bırakıcaksın diyor şişkinliğim bıraktıktan sonra söner mi? Eski Halime geri döner miyim aynaya her baktığım da psikolojim bozuluyor her yerim şişmiş resmen sivilce ve kullanmalar da cabası 😔😞
Aydnipek mysweetbabyy iğne, corasprin ve progestan kullandım fakat 25. Haftamda sanırım corasprini bıraktım 2 hafta önce de progestanı bıraktım şuan doğuma kadar sadece iğne 😊
Turuncubebik yagmur_225 benimde 1 hafta önce kanamama başladı öyle olunca dr coraspini kesti sadece oksapar kullanıyorum Ama şimdide ya yeterli değilse ya kalbi durduysa diye aklım çok takılıyor
yagmur_225 246123 7 haftalıkken çok fazla bi şekilde parça parça kanamam oldu doktor hemen coraspin i kesti iğneyle devam ediyorum..