Suelifemir poncikmom ayakta çok durunca bende de oluyor bu haftalar güzel geçer diyorlar ama aynı sanki 🤔
deniizz7 poncikmom 17+2 haftalığım. 13. haftadan beri geçmeyen bel ağrısı yaşıyorum sadece sağ tarafta ve burun tıkanıklığı. bunlar dışında şimdilik başka sorun yok çok şükür.
Babytwo2 EmineDefneGokce adet sancısı ara ara bende de var ya , bende endişeleniyordum pazartesi kontrolde soracağım . Serklaj var da bide bende 🥲
Yaseminturan_ poncikmom Merhaba 17+1 olduk ara ara oluyor ama cok zorlamıyor dün bebeği baya aşağıda hissettim o biraz canımı sıktı daha önce bir düşük ve erken doğumum var ama gebel olarak iyiydi en son kontrolde:)
Babytwo2 Yaseminturan_ bnm de ilk doğumum erkendi . Bunda çok korkıyırum insallaj aynı şeyleri yaşamayız . Kaç haftalıktı sizin ?
Yaseminturan_ Babytwo2 İnşAllah ilk doğum kaçıncı haftadaydı sizin ? Bem suan 17+1 im oğlum olacak nasipse ilk oğlumda 29+3 de doğmuştu:/
Babytwo2 EmineDefneGokce belirti yoktu rahim ağzı 12. Haftada 30 mm idi . Daha önceden erken doğumum olduğu için önlem amaçlı serklaj yapıldı bu gebeliğimde . Belirti olmuyor öncekinde de olmadı suyum gelmişti aniden
Kubrabsyg45 poncikmom kasık bel ağrım var. Ve bugün haftaya göre suyun az olduğunu öğrendim 🥺 15+5 benim
Ada-1712 poncikmom 18+1 bizde bazen halsizlik arada devam eden mide bulantısı kusma dışında bir sorunumuz yok sükür 😅😅 Hareketlerini hissedenler var mı bizde tık yok hala 😳
Babytwo2 Yaseminturan_ 30 da doğum oldu benim de 😐insalla bu sefer vaktinde sağlıkla kucaklarız 💛🙏🏻 Bu arada bnm de erken doğan oğlumdu bu da erkek nasipse 🙂