Morkelebek26 Pemberuya adetime 3.4 gün vardı kan verdiğimde 92.52 çıkmıştı. Eğer geç döllenme değilse çıkar balım 😊
Pemberuya Hanife12_ sağ kasıkta ağrım çok bide sık idrara çıkıyorum canm ama gaz büyük ihtimalle dedi yine de kan aldı bakmak istedi gebelik var mı diye
Pemberuya AmaanAliRzaBey yok canm sancım vardı kasık karın bölgemde büyük ihtimalle gaz var dedi zaten de çok umudum yok o yüzden 🤷♀️☺️ Hayırlısı olsun diyorum
Pemberuya Sinem94 yok canm yapmadım çene bölgemde çok sivilcelendi işte normalde olmaz hiç düşük yaptığım gebeliğimi öğrendiğimde böyle sivilcelenmiştim
Sinem94 Pemberuya aa öyle mi gelecek aylara inşallah 🤲🤲 ben de bu sabah testte negatif gördüm o kadar negatif ki kuruma çizgisi bile olmadı ☺
Pemberuya Sinem94 yaa neden olmuyor anlamıyorum 14 aylık evliyim 6. Ayımda hamile kaldım 2 aylıkken düştü tekrar kalamadım daha
Sinem94 Pemberuya vardır cnm bi zamanı olmaması için bi sebep yoksa zamani gelmemiştir ben haziranda kürtaj oldum benimde tekrar olmadi yani oldu ama kimyasal oldu malesef