Burrccu Mrsfly bende 6. Haftamda düşük yapmıştım. Bi kanama alani vardi ama keseden uzakti bir hafta surdu progestan falan kullandim ama ise yaramadi. Doktora gideyim bebegi goreyim icim raht etsin dedim. Doktor rahime bakti dedi kan dolmuş muhtemelen dusuk yapiyorsun dedi bide alttan bakalim dedi. Bakar bakmazda dedi zaten rahim agzinda suan diye. Ben patolojiye yolladim bi sikinti varmi diye ama yokmuş. İlk gebeliklerde dusuk olma ihtimali cok daha yüksekmiş. Dusuk yaptıktan 20 gun sonra falan adet oldum. Yumurtlama tarihimde tekrardan hamile kaldim. Kurtaj yapilmadigi icin rahime girilmedi icin bekleme suresi uygulamadik. Ama rahime aletle girildiyse rahim ister istemez hasar alıyor ve toplanmasi icin beklemek gerekiyor demisti doktor ama bende cok sukur kurtaj olmadigi icin oyle bekleme vs olmadi. Psikolojik olarakda suan 9 haftalığım ilk ogrendigimde sanki heran oda dusecek korkusu oluyordu cok agladim en ufak bi sancida kramta buda gidecek diye cok kotu oldum aglarken esim zor sakinlestirdi falan. Simdi yine ister istemez oluyor gelecege yönelik planlar kurarken bile icimden dusmezse vs diye dusunuyorum. Ama insallah sagsalim aliirim bebisimi kucağıma ❤️ Sizin icinde hayirlisi ne zamansa insallah ozaman olsun ❤️
Mrsfly Burrccu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, evet bende de kanama alanı vardı kalp atışı da duruyordu progestan ve iğne rağmen düştü. Nasip. Bende kürtaj oldu çünkü kan kaybım aşırıydı. Şimdi düzenli şekilde reglim başladı bakalım doktor bi regl dönemi geçsin demişti denicem olursa bu ay yoksa ilerleyen aylarda inşallah.
Aylnkrt Bende nisan ayında düşük yaptım 7 haftalık falandı. Kanımda pıhtılaşma varmış coraspirin başladım. Şuan tekrar gebeyim 8+3. Rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Gul5 Aylnkrt coraspin maçlık başladınız? Hamilelikten önce mi başladınız? Benim de düşük düzeyde kan pıhtılaşmam var ve bir düşüğüm var 6-7 haftalıkken düştü. Doktorum hamile kalınca kan sulandırıcı dedi de siz n’aptınız merak ettim.
Snnggll 8+2 de bende kalbi durduğundan dolayı kürtaj olmuştum. Kürtajdan iki ay sonra tekrar hamile kaldım onda da düşük tehlikem olduğu için üç ay yatmıştım çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdi oğlum 4 yaşında 🥰 ve ikinciye hamileyim 14+4 teyim şuanda
Der_0 Mrsfly araştırmadan tekrar deneme bence altında yatan sebep ne önce onu öğren ona göre tedbir alırsın
Der_0 Mrsfly benim ilk gebeliğim kalbi durdu kürtaj oldum ikinciye hamileyim çok şükür kürtajdan dört ay sonra oldu ama yine düşük riski vardı sebebini araştırdık öğrendik ona göre tedbir aldım çok şükür 28 hafta oluyoruz bir gün sonra
Gulcnny_2852 Selam canım bende İlk gebelik düşük le oldu sonra detaylı araştırmalar yaptı doktorum, rahîm filmine kadar herşeyi yaptırdım şuan tekrardan hamileyim bakalım hayırlısı sonuna kadar herşey güzel gider inşallah,
Arzuc01 Mrsfly merhaba ben 18+5 de ölü doğum yaptım bir ay geçti üstünden herkes birşey söylüyor hemen kal bu kışı geçir ama ben bunu istemiyorum tekrar hamile kalmak istiyorum çünkü oğlumu yeterince özlüyorum bir nebze olsun hayata tekrar dönmeme sebep olsun istiyorum bence kimin ne dediği önemli değil kendini bedenini hazır hissediyorsan yap gitsin
Burcu7260 Arzuc01 çok gecmıs olsun bende 20 haftalıkken suyum geldi aniden kürtaj ile almak zorunda kaldılar bende kızımı çok özlüyorum 😭 Siz bu süreçten snra kontrollere gittiniz mi neler yaptınız
Papatyaa_01 Melismelo zaten herşey Allahtan yani nasipse iyi olur nasip değilse olmaz illaki üzülürüz psikolojik olarak etkileniriz ama hiç bişeyin sonu değildir illaki 😒 Allahım herkese hayırlı olanı nasip etsin inşallah 🤲💚
birpatiningolgesinde 23kubra23 aynen sol tüpüm. Hersey cok normal gidiyordu doktorum bile çok şaşırmıstı öyle sonuclanmasına. Olacak olan her türlü oluyor sanırım
Lutfiye20 Mrsfly benim ilk gebeliğim düşük oldu ikinciye hamile kaldım o da öğrenir öğrenmez düştü hemen araştırmaya başladık kan pıhtılaşmasi çıktı iğne kullanacaksin dedi hamile kalınca ama ben hamile kalamadim 7 yıl boyunca 5 aşılama 1 tüp Bebek yine olmadı tedaviyi bıraktıktan sonra 6 ay içinde hamile kaldım şükür şimdi 15+2 haftalık olduk şükür bana kalırsa hamile kalmadan bakılsın derim
Aylnkrt Gul5 coraspın 100lük başladım canım. Benimde düşük seviyede aslında pıhtılaşmam ama doktorum tahlillerim çıktıktan sonra başlattı hemen dengeye sokalım gebelik öncesinde dedi. Bana göre de mantıklı olan o aslında çünkü öğrendikten sonra başlamak bana göre geç oluyo ben çünkü ilk gebeliğimi öğrendikten 3-4 gün sonra düşük yaptım sonuçta hemen öğrenemiyoruz ve biz öğrenene kadar vücut atmaya çalışıyo. Doktorum da başlatmak istediği için ben hemen başladım ve nisan ayından beri kullanıyorum günde bir.
Mrsfly Goncanur ne mutlu size çok sevindim adınıza yok benim doktorum üç ay demedi bir regl dönemi dedi bizde öyle yapıyoruz şu anda zaten.
Goncanur Mrsfly bebek ne kadar uzun süre kalıyorsa bedeninizde süreyi o kadar uzatıyor doktor 8 hafta kalmış sizinle sanırım
Mrsfly Mrv12a valla neden olduğunu bilemiyoruz araştırmıyorlar ilk düşükte. Sizede çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim.
Mrsfly 2prensesannesiiii ya ben doktorumu çok seviyorum çok tatlı birisi ve gerçekten iyi bir doktor o yüzden güveniyorum. Testler hem çok zaman alıyor hemde maddi olarak da büyük külfet. Ama bakalım mutlaka düşünceğim tavsiyenizi. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
2prensesannesiiii Mrsfly hayır ücretsiz canım şehir hastanesinde benim dr da tatlıydı psikolojime iyi geliyordu hatta gecen yazdı nasılsın diye ama araştırmadı ben bütün genetik testleri şehir hastanesinde ücretsiz yaptırdım rahim filmi çekemedim gün alamadım sadece bi o kaldı eşime de devlette ürolojiye randevu aldım spermogram yapıldı ücretsiz yani bende ücretli sanıyordum özel yerler ücretli araştırma hastaneleri ücretsiz canım benim kendinde randevu alıp gidebilirsin genetik bölümüne eşinle sen periferik kandan kromozom analizi testi yapıyorsunuz sende sadece trombofili paneli pıhtılaşma testi 🙏🏻 Sen 2 tene test yapmış oluyorsun eşin 1 tane istersen eşin kabul ederse devletten ürolojiye de randevu alabilirsin ben şuan seni aydınlatıyorum karar senin kuzum🥰🙏🏻
Mrsfly Melismelo allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benimkide 9. Haftadaydı ama gelişimi 7. De kalmıştı. Benimde tsh yüksekti zaten ilaç kullanoyordum gebeliğin başından beri. Bende aşırı kanama olduğu için ipne veya ilaç opsiyon değildi o kadar şiddetliydiki kan kaybindan gidebilirdim yani.. çok geçmiş olsun sizedee.
Mrsfly 1erkekkannesiiii sağlıkla kucağına al canım inşallah. Evet bende sebebini çok merak etmedim 75% sağlıksız bebek olduğu için düşüyormuş zaten.
Mrsfly Zeynep0607 sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bende pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum canım o yüzden öle bişi kullan demedi doktor hamile kalınca şimdilik ama folik asit ve demir hapı kullanıyorum bakalım hamile kalır kalmaz doktora gideceğim zaten.