Morkelebek26 Kızlar kaçıncı haftada yaptırmak gerekiyor? Birde aynı detaylı ultrason gibi şeker yüklemesine de randevumu almamız lazım nasıl oluyor? Bilgisi olan yazarsa sevinirim 🤗
berceste5155 Morkelebek26 ben 26.haftada yaptırdım doktorunuzdan normal muayeneye gider gibi randevu alıyorsunuz.
zeynepaylaipek Morkelebek26 24 28 arası yaziyordu Dr bir kağıt verdi geçen gün. Normal kadın doğum yönlendiriyor sabah erken saate randevu alicam aç karnına gidicem ki hemen o gün yapsınlar diye inşaallah yapar ertelemez iki iş oluyor diğer türlü
Celiktss 24-28 hafta arasında Özelde yaptırmıştım. Kadın doğuma randevu aldım, şeker yüklemesi için kayıt açtı, laboratuvara gidip yaptırdım hemen
Morkelebek26 Celiktss yani devletin hiç bir olanağından yararlanamadım resmen ya 🤦 bari şu şeker yüklemesini orda yaptırayım diyorum ama yine aynı randevuluysa bulamıcağım kesin 🤦 ne kadar ücret verdiniz
Morkelebek26 berceste5155 ben şuan 25+1 im bu aralar yaptırmam lazım o zaman yani devletteki doktoruma 30unda randevum var ama saat 1 de aç gitsem yaparlar mı acaba?
Morkelebek26 zeynepaylaipek evet ya bende hem devlete hem özele gidiyorum devletteki doktoruma 30unda randevum var ama 1 de acaba yapar mı ki aç gitsem başka türlü randevu zor bulunuyor devlete 🤦
berceste5155 Morkelebek26 çok uzun süre aç kalmış olacaksınız bünyeniz dayanır mı bilmem. Gece 12den sonra bir şey yemeyeceksiniz Tahlil verirkende 3 saat kadar aç bekleyeceksiniz sabah erken gidip durumunuzu anlatırsanız belki anlayışlı davranıp sizi erken alabilir doktorunuz
Svalpydn35 Morkelebek26 sbh 8 de aç karna yapıyorlar yaptıracaksanız erken gitmeniz lazım.o kdr süre aç karna bekleyemezsiniz
Celiktss Morkelebek26 sakın geç saatte gitmeee. Olabildiğince en erken saate randevu al.. Önceki Gece 12den sonra sabaha kadar hiç bişey yiyip içme dediler. Sabah da doktoruna muayene olup öyle kan vermeye indim. Saat 10u geçiyordu.. o kadar aç susuzluktan küt diye bayılmışım daha açlık tahlili vermeden.. aç aç bekleye bekleye 3 kez daha kan veriyosunuz bide
Morkelebek26 Celiktss ayy valla 😁😁 yanıyorum yanıyorum ssk boşa var glba doktora randevuyu bile zor buluyorum hiç bir olanağından yararlanamadım 😁😁 yine özele kalıcam gliba öyle hissettim 😁
Celiktss Celiktss sabah 10da açlık kanı verdim.. şekerli şeyi içip 11de ilk tokluk 12de ikinci tokluğu verdim… (tokluk dediğime bakma, sadece gazozu içiyosun o kadar saat içinde ve o da yetmiyo zaten miden dolu kaç saat bekliyosun) geç gitme😉
Morkelebek26 Celiktss 😱😱😱 neeeee abooo ben nasıl dayancam o kadar ya başka randevu bulamıyoruz ki 😁 zar zor buluyorum devlet doktoruna ama dediğin gibi doktorla konuşup gün ayarlayıp gitmem lazm o zamn
Celiktss Morkelebek26 valla bana kalsa ben de tahlilleri devlette yaptırır sonra doktoruma atardım amaa ne zaman devlete gitsem devir ekonomi devri bize de sınır koyuyolar her istediğimiz tahlili istediğimiz gibi yapamıyoruz dediler.. ne zaman gitsem istediklerimin yarısını yaptılar😒 o yüzden mecbur özele paraları döküyoruz
Morkelebek26 berceste5155 hiç sanmıyorun canım ya genelde o anlayışı göstermiyorlar malesf olmadı bu seferki randevuma gidip doktorla konuşup öyle ayar çekicem mecbur
Morkelebek26 Celiktss 🤢🤢🤢 inşAllahhh midem dayanır zaten çok zorlu bir gebelik geçirdim bulantılarım anca anca dinmeye başladı korkuyorum ya 🤦
Celiktss Morkelebek26 valla o yüzden sana bütün detayları yazdım canım.. bunlar bunlar olacak yani. Kendini ona göre ayarla
Morkelebek26 Celiktss valla bende ne zaman gitsem sıra yok dolu. Mecbur özele gidip bir ton para veriyorum. Bide ne ultrason kağıdı veriyorlar ne birşey öyle gidiyorum doktor iyi güzel diyor bitiyor. Özele gitmekten başka çare bırakmıyorlar ki
Morkelebek26 Celiktss valla korkuyrm ya 😁 onca saat aç nasıl olucak ben anlamdım. Bide bianda şekerli gazoz 🤢 ayyy ALLAHım inşAllahhh midem kötü olmaz 🤲