Arkadaşlar 6 hafta 3 günlük hamileyim doktorum çatlak kremi kullanabilirsin dedi me önerirsiniz ? Birde size yasaklanan şeyler var mı hamilelikte

Tubatgn, başlığı Çatlak Kremi olarak değiştirdi.
    Aloneanqel, başlığı Çatlak Önleyici Krem Önerir Misiniz? olarak değiştirdi.

Aylincetnr36- Öncelikle tebrik ederim hamileliğinizi… Kendimi hatırlıyorum da heyecandan duramıyordum o haftalarda …. :)
    Bana doktorum vişne, nar, maydonoz, iyi pişmemiş et ve iyi yıkanmamış sebzeleri yasakladı bana.
    Bide bol bol su iç olur mu? Bebeğin sana uğur getirsin.
    Sağlıkla alın kucağınıza…
    Sevgilerimle… :)

Aylincetnr36- ben 2 aylık hamileyken doktorum izin vermedi şuan 6 aylık oldum bio oil kullanmaya yeni başlıcam hala karnim çıkmadığı için kullanmadım şimdiye kadar

Kremi bilmen de ben tatlı badem yağı kullandım canım oneririm

Aylincetnr36- Bana doktorum 3. Aydan sonra krem kullanmaya başlayabilirsin demişti. Ben 3. Aya kadar yine de vücudum yumuşasın diye hindistan cevizi yağı kullandım hiç krem satın almadım. 3. Aydan sonra da palmers ve lierac aldım. Palmers ın yumuşaklığı ve nemlendiriciliği çok güzel ben çok memnunum. Lierac ta jel olduğu için ferahlık hissi veriyor sonrasında da yumuşaklık oluyor. Şuan 17. Haftadayım çatlak için işe yarar mı öğrenmek için çok erken tabii ama çok araştırmıştım herkesin vücuduna göre değişiyor bence bu kremler ve çatlakta tamamen genetik. O yüzden sonrasında göreceğim bakalım:) Umarım size de fikir olur. Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin.🌸

segah06 Çok teşekkür ederim 😍 Doktorum hiç bişey yasaklamadı aslında henüz yasaklar İçin erken olduğunu söyledi yapısal olarak vücudum çatlamaya çok hazır ben de bio oil önerildiği için aldım ama hamilelikte içerisinde a vitamini olduğu İçin sakıncalı diyorlar annelik duygusu başladı sanırım herşeyde. Çok tedirgin oluyorum günlük 3 litre su içiyorum yıllardır böyle umarım sağlıkla gelir teşekkür ederim 😍

zehraKr ben de ondan aldım ama a vitamininin hamilelikte zararlı olduğu söyleniyor diye bıraktım hala araştırıyorum ☺️

Busealpp kesinlikle katılıyorum genetik olduğu İçin aslında ben çatlamadan önlem almaya calisiyorum çok araştırdım bakalım deneyip göreceğiz inşallah 🙏 Çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah 😍😍

Aylincetnr36- dalan markasinin zeytinyağlı kremi var kase seklinde. icerigide dogal. onu kullaniyorum o kadar guzelki 34 haftaligiz hic catlamadim☺️ Tabi yavas kilo almakta onemli birden bire alirsan catlarsin hic bir krem yağ kurtaramaz malesef.