Htcsrkrt Zeynepdgn50 inşallah canım rabbim sana ve isteyen herkese hepimize nasip etsin takvimi uygulaması var kullanıyor musun onu doğurganlık tarihini falan takip edebilirsin ben onu kullanıyorum
Htcsrkrt 1 hafta önce erken gebelik testi yaptım ama negatifti tahminime göre ayın 6-7-8 inde yerleşme kanaması yaşadım yani 14 gün oldu ve normal kaset test yaptım pozitif çıktı
Zeynepdgn50 Kivircikkuala inşallah olur kuzum yA doktora felan gittin mi rahim filmi çektirenler var sonrasında hamile kalan
Kivircikkuala Zeynepdgn50 üç farklı doktora gittim hepsi herşey diyo rahim filmi istedim ama kabul etmediler birkaç ay daha deneme önerdiler
Zeynepdgn50 Kivircikkuala bende gitmiştim bana da bir kaç ay deneyin yine olmazsa tedaviye başlarız dedi
Brglyksk_ Zeynepdgn50 erken gebelik testi yapabilirsin ben yapacaktım eczanede kalmamış diye erken gebelik mecbur kan verecem
Kivircikkuala Zeynepdgn50 aynı şeyler konuşulmuş hormonların nasıl kuzum değerlerin nasıl çıktı kaç çıktı
Zeynepdgn50 Kivircikkuala değerlerim gayet iyi çıktı sadece sol tüpte çikolata kisti gördü gebeliğe engel değil dedi. Yumurtalıklarım rahmim gayet iyiymiş Allah ne zaman nasip ederse bekliyoruz bakalım