nisamom_ Zeynepdgn50 ewet negatif ☹️ göğüslerimde acıyor sanırım regl olcam bu ayda yok inşallah hayırlısı olur hakkımızda canım 🌸
Kivircikkuala Zeynepdgn50 Ben 7 gün kala Ovulasyon testi yaptım . Gebelik testine cesaret edemiyorum bir senedir tek çizgi görmekten …..
Brglyksk_ Zeynepdgn50 erken gebelik testi yapabilirsin ben yapacaktım eczanede kalmamış diye erken gebelik mecbur kan verecem
Zeynepdgn50 nisamom_ hayırlısı olsun belli olmaz bakalım gününü bekleyin belki pozitife döner geç döllenme olmuştur
nisamom_ Zeynepdgn50 yumurtlama takibi hiç yapmıyorum inşallah wardır 🙏🏻🌸 rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım
Kivircikkuala Kivircikkuala Oda böyle çıktı. 14.09-15.09 pik 16.09 çatlama gördüm 17.09 ve 18.09 da artık silinmişti yoktu yani bi Ovulasyon yapayım dedim öylesine elimde çok çünkü
Zeynepdgn50 Kivircikkuala ovülasyon testiyle takip ederek mi yapıyorsunuz Ben hiç denemedim akışına bıraktım çok anlamıyorum ovülasyon testinden
Kivircikkuala Zeynepdgn50 Lotus Ovulasyon var instagram da ordan alıyorum çok memnunum sürekli ilgileniyor kendisi İnfernilete danışmanı ayrıca tavsiye ederim bence kullan şansın artar
Htcsrkrt Kızlar nasıl resim ekliyoruz ben yeni üyeyim bilmiyorum ekleyemedim testinde resmini gönderecektim