Bereninannesi Mucizemiz-Uraz Allah razı olsun kuzum hepimizin evladını Rabbim korusun inşallah sen oğluşuna ne isim koyacaksın 🥰💕
Bereninannesi Aselsmoms güzelim benim çok teşekkür ederim hepimizin evladını korusun Allah 🤲🏻 Senin adın Beren sanırım 🥰
Aselsmoms Bereninannesi aminn bebeğim 😍hepimizin evladını korusun Allah’ım inşaAllah 🤲 evett benim de beren adaşım geliyorr🌸🤍😍
Aselsmoms Bereninannesi aminn canımın içi inşaAllah sağlıkla alalım kucaklarımıza 😍🤲 adaşımın hayatı hep güzel geçsin inşaAllah sağlıkla 🌸😇🤎
Bereninannesi eypo amiiiinnnn Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzelim sen de sağlıkla büyüt inşallah kızımın adaşını Beren kuşunu 🌸👧🏻🤲🏻
Bereninannesi Aselsmoms ya senin gönlünden kopan o güzel duaların yeter çok amin bitanem Allah razı olsun ikimizde sağlıkla büyütelim evlatlarımızı yolları da bahtları da hep açık olsun inşallah 🤲🏻🌸
Aselsmoms Bereninannesi Allah’ım senden de razı olsun bebeğim benim 😍 tahtını yaparsın da bahtını yapamazsın inşaAllah tahtlari da bahtlari da güzel olur evlatlarımızın canım 🤍🤍🤲🌸😍
Bereninannesi Aselsmoms ay ben seni çok sevdim kuzum benim Ya hele şu içtenliğe şu güzelliğe Ya maşallah sana kocamaaaaannn aminlerimiz olsun inşallah kız valla iletişimde kalalım senle Ya 😍🌸
Aselsmoms Bereninannesi yaa bende seni çok sevdim canımm 😍 içten olurum sadece böyle içten olan insanlara 😍 sende tam öylesin balım 🤍 inşaAllah ankaradasındır görüşürüz de 😍 kız yerim senin o güzel kalbini nasıl kanım ısındı 🤎😻
Bereninannesi Aselsmoms yiiiiaaaa bak valla duygusalım zaten ağlarım 🥹🥹kurban olurum şu platformda senin gibi bir güzellikle karşılaşacağımı hiç düşünmezdim ama bak Allah’ın işine nasıl da kalbi güzele denk getiriyor 🌸🤲🏻Ah ah birbirimize çooook uzağız be kuzum ben taa Ağrılardayım😔ama gönüller bir olsun yeter 🤲🏻💓🙋🏻♀️
Aselsmoms Bereninannesi ağlama bebeğim kurban olurum 🥺 hep böyle güzel içten anlastigim insanlar uzakta zaten bu da benim şanssızlığım ama kim bilir belki yan yana geliriz canımın içi 🥺😍🌸 oyy iyiki bana da senin gibi bir güzellik geldi de içtenlik nasıl olurmuş görmüş oldum iyiki karşılaştık bundan sonra hep birlikteyiz canım 😍😍🤎🤍🌸
Bereninannesi Aselsmoms iletişim içinde kalalım olurmu 🌸iyiki senin gibi bir güzellikle karşılaştım dediğin gibi kimbilir belki bir gün yollarımız da kesişir yokun bahtın hep açık olsun kuzum evladınla inşallah 🤲🏻🌸🥰💕😍🌼
Pnrklk Bereninannesi beren preneses de oyle inshallah 😍 anlami bu canim Beria ismi, ‘Olgunluk ve güzelliğiyle akranlarından üstün olan sevgili,’ şeklinde ifade edilir. Aynı zamanda güzel olan ya da en güzel olan biçiminde de anlatmak mümkün.
Bereninannesi Pnrklk ayy maşallah adıyla yaşasın beria kuş yolu bahtı hep açık olsun canım benim 🤲🏻🥰💕🌸
Aselsmoms Bereninannesi oyy canım iletisim icinde olalım zaten balım💙 bende iyiki senin gibi güzellikle karşılaştım çok şükür 😍 inşaAllah evlatlarimizin da yolu bahtı açık olur bol nasipli saglikli olurlar inşaAllah aminn 🤲💙😍