Merve201119 Bereninannesi Beren çok güzel bir isim unisex bir isim çevremde oğlu Beren olan biri olduğu için koymadım ama eğer olmasaydı koyacağım isim Beren olurdu kızıma sağlıkla gelsin insallah🙏
Bebisinannesi23 Bereninannesi çok güzel bence . Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaallah canım 🌸
Bereninannesi Merve201119 canım benim çok teşekkür ederim sağlıkla doğsun bebişlerimiz inşallah sen ne isim koyucaksın kızına?
Zuzuu86 Merve201119 defne ismi cokkk hoşuma gidiyo🫶😍 ve defneler çok naif kibar sevımlı akıllı oluyorlar hayırla sağlıkla gelsın defnecik ❣️
Bereninannesi Aselsmoms güzelim benim çok teşekkür ederim hepimizin evladını korusun Allah 🤲🏻 Senin adın Beren sanırım 🥰
Bereninannesi Mucizemiz-Uraz Allah razı olsun kuzum hepimizin evladını Rabbim korusun inşallah sen oğluşuna ne isim koyacaksın 🥰💕
Pnrklk Bereninannesi beren preneses de oyle inshallah 😍 anlami bu canim Beria ismi, ‘Olgunluk ve güzelliğiyle akranlarından üstün olan sevgili,’ şeklinde ifade edilir. Aynı zamanda güzel olan ya da en güzel olan biçiminde de anlatmak mümkün.