246123 Kızlar kan sulandırıcı iğne ve coraspirini hamilelikte kullanan varmı kan pıhtılaşma bozukluğu yüzünden?
Simya 246123 tabiki görüyorum faydasını , faydası olmasa doktorlarda yazmaz öyle düşünün, kanda pıhtılaşma yaşayıp bu ilacı iğneyi kullanan yüzlerce binlerce insan var, siz neden endişe ettiniz kullanmak mı istemiyorsunuz
246123 papatya56 Allah bağışlasın canım sağol yazdığın için Pıhtılaşma kalıtsal mı yoksa sonradan mı olmuştu
Cgdm34 246123 gebelıktem once ılk coraspırın kullanmaya basladım sonra gebelık olusuncada ogrendgımde 6 haftalıktı zaten dırek ıgneye basladım suan sadece ıgne oluyorum gunde 1 tane 27. Haftamdayım cok şükür bu zamana kadar hıc bır problemım olmadı gayette guzel ve saglıklı gıden bır gebelıgım var canım☺️
246123 Simya Aslında ilaçları kullanmaktan değilde bu sorunum olduğundan korkuyorum pıhtılaşma riski olan kadınların bebeğinin düşme yada kalbinin durması diğerlerine oranla biraz daha fazla dedi doktor buda beni endişelendirdi benim gibi bu problemle sağlıklı doğum yapan varmı merak ettim