Sevim977 38 haftalığız ama çok ağırlaştım hiç rahatım yok Allah’ımın izniyle ve kendı istemizle epidural sezaryan olcam açıkçası tedirginimde tecrübesi olan yazabilirmi ilk gebelik
Cemile4556 OynakBalinaa Mrb cnm progestanı nasıl kullanıyorsun fıtıl olarak mı yoksa hap olarak mı, doktor banada verdide acaba ne şekil kullansam sağlıklı bilmiyorum ? 🥰
heyzil06 Gmzttran_1 24. Haftaya kadR sanırım 5,5-8,5 arası kilo artışı normalmiş orta karardayız biz o zaman şimdilik işte 🙈 ipin ucu kaçmazsa iyi 😂
burcuBrbr umena :) Sağlıkla gelsin inşallah benim zorlu geçiyor ikiz bebek kürtajdan sonra mucize bebeğim inş yolda şuan 5 hafta 2 günlüğüz ve istirahattayız 3 ay boyunca :)
umena BernaKi kan tahliline göre anlaşılmıyor hafta canım herkesin betası farklı yükselir 🫶 son adet tarihinin ilk gününden hesaplama yapılıyor öyle hesapla
Z72r47asel Biz 6+2 haftalık olduk 5 haftalıkta gittim kese göründü 6 haftalık gittim kalp atışını duyduk 🤰🥰😍ve hamilelik gittikçe kötü oluyor çok mide bulantısı oluyo bı am önce geçsin bazen dayanamıyorum mutfağa giremiyorum aç kalıyorum canm bişey cekmiyo😒
bettyk 14+1 haftalığız . Bulantılar hala geçmedi ilaç kullanıyorum yoksa gün bitmiyor. İlk gebeliğimde bu kadar sürmemişti bulantı. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🤍🤍☺️