GamzeIkay çok iyi anlıyorum stres yapmayın desemde elinizde değildir biliyorum. Bende polikistik over sendromluyum bir oğlum var oda zorla oldu. Onu büyüttük bir yıl kardeş istedik ama olmadı 3 defa çatlatma iğnesi denedik en son 3. De tuttu. Gonal-f iğne vuruyordum her gün ve acıyordu zoruma gidiyordu 4-5 bin lira gitti bu ayda olmazsa ne yapacaz diye kendimi yiyip bitiriyordum. En son halam gil şehir dışından geldi 1 hafta kaldılar tamamen çocuk işi aklımdan gitti. Sonra onlar gidince acaba var mı diyip kendimi yine yemeye başladım. Kalktım kardeşimi bana çağırdım ben gurbetteyim bu arada. Kardeşim bir hafta yanımda kaldı o süreçte de hiç düşünme vaktim olmadı. Kardeşim gitti başladım çatlatma iğne sonrası 9. Gün teste ve negatif gördüm. Bu ay olmadı diyip çokkk üzüldüm. Sonra 14. Gün tekrardan yaptım silikti ama pozitifti. 15. Gün veya 16. Gündü yanlış değilsem yaptım ve daha belirgin bir pozitifi gördüm. İğne etkisi olmasından çok korktum ve kan tahlili verdim 75 çıktı. Nasıl mutluyum anlatamam hala rüyadaymışım gibi geliyor. 4 hafta 6 günlük olduk bile. Yani demek istediğim stres yapmamak gerçekten çok önemli. Kendine sürekli bir uğraş bul aklından at inşallah o vakit olacaktır. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Herşeyin hayırlısı ve sağlıklısını dilerim❤️