Der_0 Hilalrumturk kendi ailemize söyledik kese görünce sonrada sormayan olunca söylemiyordum sorana söyledim sadece
S1903 Haftamıza girdik ailemiz ve yakın bir kaç arkadaşım harici kimseye söylemedik. 2. Hamileliğim olmasına rağmen biraz daha bekleyeceğim sanırım🥰
Asyabuse Hilalrumturk düüün 🙈 15+0 olduk cinsiyetlerini öğrendik gece instada fotoğraflar paylaşarak hem hamileliği hemde cinsiyetleri duyurdum boyuna dedikodumu yaptıklarına eminim bugün 😁
Hilalrumturk Asyabuse ayyy çok sabirlisin bana kalsa bende söylemem de eşim bile çatlıyo haber uçurmaya hemen 🤣🤣
S1903 Hilalrumturk saglıkla kucagımıza alalım inşallah🙏Benimkilerin arası 4 yaş olcak🥰bakalım bizleri neler bekliyor
Muallimelif Hilalrumturk 3 ay ailelerden de sakladık, sonrasında söyledik. Akrabalar vs daha geç öğrendi tabi ☘️
Papiiii Hilalrumturk ben kendi ailem ve esimin ailesi haric 3cu aya gectigimde soylicem etrafdakilere
Betulxxx Hilalrumturk ailelere 3 aylıkken. Etrafa 32 haftalığına yeni söyledim. Gören olursa öyle söyledim diğerlerine