MadameHappy34 Hilalrumturk duyar duymaz kendi ailem öğrendi 7+2 ile kalp duyduğumuz da eşimin ailesine söyledik..😬😬2 gun oldu aramadi bile ay hamile misin dedi Evet dedim hemen gidip arkadaslara soylemem lazim dedi daha Cok erken soyleme dedim insaAllah soylemezz.😀😀kesinlikle aramadi bile konusma Mesaj da kaldi o kalis.
esmom07 En yakinlarima (anne-babalar-kardeş) 5 haftalıkken falan . Kalp atışını duyduktan sonra bir tık daha fazla kişiye(arkadaş-komsu-diğer akrabalar) . 14 haftalıkken de herkese söyledim foto paylaştım şükür 28+6 olduk 🥰
Paradise1_ Hilalrumturk 6+4 günler geçmiyor 🥹 özele gittim vajinal kalp atışını duysun diye geç döllenme 5 hftlık gözüküyor dedi yolk kesesi oluşmuş dedi kesenin içinde iki tane bir şey gördüm 😂 hemen kafa acaba ikiz mi diye düşündü annem ikiz benim eşimde bende ikiz olsun bir kız bir erkek olsun istiyoruz tabi Allah nasip ederse 🥹
Butterflyank Anne-baba-kardes için gebeliğimi ilk öğrendiğimde söyledim ancak çevrem için 2 aya kadar bekledim gördüm ki çevremdeki herkes öyle yaptı bende öyle yaptım bebek tutundu,kalbi attı derken anca bence erken söylememek iyidir diye düşünüyorum 👌
BadoDe Hilalrumturk 🤲Allah razı olsun. Çok insanla görüşemedim bu sırada görenler tabiki oldu 6.ayında daha belirginleşti görenlere söyledik ama görmeyen çok insan var en yakın arkadaşlarıma yüzyüze görüşüp söyledim yine 6.ayda kimseye telefon etmedim sağolsunlar onlarda çok anlayışlıydı kimse alınmadı darılmadı o ayda söyledim diye dediğim gibi 7 sene beklediğimizden söylediğimde gözyaşları ve sarılarak ile paylaştık duygularımızı ❤️
Hilalrumturk BadoDe ben bile duygulandım allahim aratmasın kimseye isteyen herkese versin ben 6 aydır istiyordum olmadı diye üzülüyordum 😢ınsallahhh arkasından hemeb bidaha olur kardeş kardeş büyürler 😍 istiyorsanız tabi
BadoDe Hilalrumturk İnşallah Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin, kucağını doldursun çok zor beklemek. Bakalım ben istiyorum kardeşi olsun ama yaşımda var 41 yaşındayım. ilki nasıl büyüteceğim bilemediğimden doğsunda sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız inşallah 🤲😊
esmom07 @Hilalrumturk sizde inşallah :) içiniz ferah olsun ben herkese soylediyten sonra eltim arayıp söyledin bak erkenden düşecek bişey olacak ben ilkini söyledim düşük yaptım diyordu baya strese girmiştim 😄 ama o bebişe Allah nasip ettiyse ömür hiç bişey olmuyor 🙏
Gulbeyazozgul Hilalrumturk ben hemen söylemiştim test kurumadan ama bakıyorum insanlar dördüncü ayda falan söylüyor keşke bende öyle yapsaydım
R94_ Test yaptım çıkınca kardeşlerime duyurdum. Kese oluşunca da herkese duyurdum çok heyecanlı bı haber içimde tutamazsın😇