Baharsss Aselsmoms ayyy çok güzel ben yanımda hazır flaş ve cd götürsem banada yaparlarmıki 😂 bakar bakar ağlarım sıpama 🥹
Aselsmoms Baharsss canım ona gerek yok zaten kendileri görüntülerden sonra veriyor çıkışta CD ve resimlerini kısa videolarini atiyolar WhatsApp üzerinden 😍 kısa videolarda birinde esniyor bayıldım o videosuna 😍😍
Nazendehanim Baharsss elleri ve ayaklarıyla kapatıyor sonra yan dönüyor arkasını dönüyor yüz üstü duruyor 1 saat detaylida doktor denedi gostermedin😅
Patricia Deletedmom_8 merak etme çk güzel bir kızları oldu senin ce bebeğin saklıyorsa güzelliğindendir 😂😂
Aselsmoms Baharsss ay buraya video atılsa da keşke atsam canım 😍 inşaAllah sende uzun uzun görürsün hareketlerini yüzünü 🤍
Patricia QUEEN088 ay maşallah miniğe. Amin canım allah hepinize hayırlı bir doğum ve evlat nasip etsin
Morkelebek26 izobellaaa-_- ayyy ne güzel benim hanım kendini göstermiyor ne yaptıysa doktor yüzünü dönmedi ya yan duruyor yada sırtı dönük el suratta 🤦 verdiği tek poz yan duruş. İnatla göstermicem diyor resmen 🙈