Patricia Melisasak145 mutluresim.com a girin fotonuzu yükleyin çıksn linki kopyalayıp bıradan mesaj olarak gönderin
Deletedmom_8 Patricia öyle valla aşırı inatçı o kadar uğraştık ama bana mısın demedi. Bizde pes ettik artık 😂
Patricia Deletedmom_8 merak etme çk güzel bir kızları oldu senin ce bebeğin saklıyorsa güzelliğindendir 😂😂
Butterflyank Aselsmoms Ultrason ne kadar sürdü acaba?☺️ Aç veya tok vs. bişey dediler mi gitmeden önce 🤗
Aselsmoms Butterflyank 20 25 dk kadar sürdü 😊 ben kahvaltımı yapıp gittim canım cikolata yemeyi unuttum ama hareketliydi maşaAllah 🙈
Baharsss Butterflyank bende iki gün sonra giricem Allah izin verirse tok gel ekstra çikolata vişne suyu tüket tuvaletini yapmış ol demişlerdi. Ama ben onlarıda yersem zaten hareketli maşallah hiç yerinde durmaz 😂
Butterflyank Baharsss hahahah güzel pozlar verecek o zaman minnoş ☺️ tuvalete sıkışık gitmek gerekiyor diye duydum acaba hangisi doğru 😁
Aselsmoms Baharsss renklide surekli gördüm yüzünü canım bir sürü pozunu aldı doktor ve kısa videolar resimler verdi whatsapptan da yolladı siyah beyaz şekilde de göstermişti zaten
Baharsss Butterflyank valla bilmem bana çişini yap gel dedi 😂 zaten 10 dk da bir geliyo çokta dert değil o 😂
Fatoossanneoluyor Butterflyank bende sıkışık gittiğimde hareketi kısıtladığı için görememiştik . Doktorum idrarın her geldiğinde bekleme çünkü rahatsız oluyor demişti .
Baharsss Aselsmoms whatsapptan mı yolladı hangi doktor gı o bizde ona gidek benimki münakaşaya bile girmiyo ağzını açınca yoruluyo 😂 ama ben detaylıyı sordum renkli dediğin hangisi senin
QUEEN088 Patricia 24+3 669 qram olmuş oğluşum.Kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.Vaktinde gelsinler🤲🏻hiçbir Anne gözüyaşlı kalmasın💓🤲🏻
Patricia QUEEN088 ay maşallah miniğe. Amin canım allah hepinize hayırlı bir doğum ve evlat nasip etsin
Nazendehanim Ay maşallah ne güzel hatiralar olmuş ,bizim detaylıdan fotomuz yok sonraki kontrolde de kendi doktorum baktı yine yok doğunca gorucez 😅 22. Haftada 508 gramdi galiba 26. Haftada 976 gram 😍
Nazendehanim Baharsss elleri ve ayaklarıyla kapatıyor sonra yan dönüyor arkasını dönüyor yüz üstü duruyor 1 saat detaylida doktor denedi gostermedin😅
Aselsmoms Baharsss Yok kız detaylida da renkli görüyorsun onu diyorum zaten canım 🤣 Ankara Çankayada Ali İpek doktorun adı çok çok iyi bir doktor herseyine bakıp inceledi incelerken de anlattı soru sormaya bile gerek kalmıyor 🙈 ama çıkarken sormak istediğiniz bir soru var mı diyor 750 TL ücreti var CD ve iki resim verdiler WhatsApptan da kısa videolar ve resimlerini yolladılar 😊
Baharsss Aselsmoms ayyy çok güzel ben yanımda hazır flaş ve cd götürsem banada yaparlarmıki 😂 bakar bakar ağlarım sıpama 🥹