Deletedmom2224 Esramuratt valla o bayan bana da kız demişti o dediği teoriyi bende araştırdım ve baktım benim baktığıma göre erkek cıktı ve doktorda erkek dedi yani sonuçta doktordan iyi bilemez bide erkek bebekler pek değişmiyor değişmez büyük ihtimalle 😊
Rumeysilam Esramuratt Benim değişti canım. 12. Haftada erkek dedi, sonra kıza döndü, instagramdaki o bayanda aynen size söylediği gibi kıza benzettiğini söylemişti meğersem kızmış👧🏻 Sizin sonunuzda benimkine benziyor gibi😅
Hartkc Esramuratt canım o bayan bana kıza benziyor dedi doktorumda net bir şekilde erkek dedi tabi ben yine emin olamayıp başka bir doktora gittim oda emin bir şekilde erkek dedi
busrasafak MugeIk 11 de erkek olabilir dedi 16 da yuzde 80 90 kiz bos bacak arasi dedi degismez insallah😊
Meloirmak Esramuratt canim sende alırken kızında erkeğinde giyebileceği bir şey al kesinleşen kadarki bunkadar erken almana gerek yoktu ki bi 30 haftana sağlıcakla gel ki İnan göre alın
Esramuratt Meloirmak Canım 30 uncu haftadan sonra da alsam simdi de alsam bence bi farki yok iki uc bisey aldim oyle ahim sahim seyler de degil artik cinsiyeti degisirse degistiririm baska renkle
Esrakpnr Esramuratt 12 ve 16 erkek dediler 18 haftadan itibaren kiz dediler suan 25. Haftadayim. Hala hee kontrolde soruyorum 😍😊