Esramuratt MugeIk %10 daha yanilma payi var gibi ama guclu bi tahmin sanki insallah gonlunden gecen olur :)
Hafizeipek Esramuratt öncelikle teoriye değil doktora inan 💐 benim de 11 haftalıkken kızdı 17. Haftada erkek oldu 😂 yakın bir arkadaşım da 15. Haftada cinsiyet partisi yaptı bebek kızdı heryere Defne geliyor diye süs astik pembe kıyafetler aldım ben giderken ama 21. Haftada erkek olduğunu öğrendi 😁
Esramuratt Hafizeipek O daha kötüymüş ben şunun şurasında iki zıbın bi takım aldım cok degil bence 😊🙈 2 hafta sonra kontrolum var insallah bu sefer kesin ogreniriz 🤗
Kubranurbulur Esramuratt canım benim 13 haftada %90kız dedi 24 haftayım hala değişmedi ayrıntılıda da kızdı
Deletedmom00012 Benim12-13 haftada erkek dedi. %90 diyebilirmiyiz dedim. Yok Gayette iyi görüyorum erkek dedi:) o zamandan beri ayrıntılı dahil üç doktor erkek dedi. Kız diyen olmadi
Esramuratt Deletedmom00012 Yuzde kac diyebiliriz diye sormak hic aklima gelmedi keske sorsaymisim ya oyle goruyorum ben dedi banada biraz da doktorun tecrubesine bagli tabi doktorumu herkes de cok ovmustu insallah dogru gormustur 😊
Deletedmom00012 Esramuratt insallah :) benim doktor yılların doktoru. Alt komşum 4 çocuğunda da ona gitmiş ne dediyse tuttu dedi.
Hcrksk Ayrıntılı ultrasona girmeden almasaydın keşke canım.fişlerini atmadıysan ortak renklerle değiştir istersen
Hcrksk Esramuratt en mantıklısı.benim doktorum 19 de kız deri ben yine de ayrıntılıyı bekledim.cinsiyet kesinleşti herseyini aldık çok şükür.şimdi de gün sayıyoruz son 21💕
Esramuratt Hcrksk Ayy allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah bir avazda o gunlere nasil gelirim bende bilmiyorum daha cok var zaman gecmek bilmiyor :)
Hcrksk Esramuratt inan su gibi geçti gitti.aşılar,tahliller,alışveriş telaşı,hastane çantası derken bir bakmışsın geri sayıyorsun.en güzel kısımı alışveriş ve hastane çantasını hazırlamak💕dolabına bakıp aşk yaşıyorum
Esramuratt Hcrksk Eminim cok guzeldir ilk ogrendigim gunden beri her belirtisine sevindigim bir hamilelik geciriyorum bende hani kilo almiyim aman catlamiyim filan gibi asla dusunmedim herseyiyle cok guzel duygular insallah o kiyafetlerin icinde gormek de nasip olur allah isteyen herkese nasip etsin insallah 😊❣
Merasaf Glcdmrdmr sağlıklı şekilde yavrunu kucağına al inşallah 🙏 Rabbim sizi birbirinize bağışlasın 💕