umut123_ Kızlar pazartesi beta 74 çıktı, çarşamba 98. Böyle az artıp sonrasında sağlıklı ilerleyen var mı? Doktorum başlarda yavaş artış olabilir dedi , belki ilk ölçümü fazla yaptılar diye düşünüyor. Labaratuvarda yanılma ihtimali olabilir mi?
Edabykl umut123_ genelde iki kat artmasi lazim iki gunde bir sizinki az artış gostermis iki gunde bir kan vermeye devam edin boyle az artarsa dış gebelik olabilir
Gulsumdamla umut123_ benim ilk değerim 93.44 tü 10 gün sonra kan verdim 8843 olmuştu yani üst üste kan vermeyin bence bi hafta on gün geçsin tam emin olursunuz inşallah
Edabykl umut123_ verin artisi gozleyin bende ogrendigimde 5 6 kere vermistim iki gunde bir oyle takip etmistim artışı
umut123_ Edabykl bu kadar düşük olmasını beklemiyordum. En azından 100 üzeri gelseydi. Sağlıksız ya da kimyasal gebelik mi bilmiyorum. Yarın sonuç yine düşük çıkarsa yine kürtaj derse diye çok korkuyorum
Edabykl umut123_ yarin verdiginiz iki kati artmasi lazim eger artarsa sıkıntı yoktur demekki ama boyle düşük seyrederse dis gebelik olabilir
poyrazvearya umut123_ canım kimyasal da düşme falan yok adet görüyorsun değerin az da olsa yükselse bile eğer kimyasalda geçte olsa adet görürsün düşecek bir bebek yok şuan
umut123_ Gulsumdamla canım iki kaybımıda düşük değerler ile öğrendim. Doktorlar direk sz artış görünce kürtaja aldılar. Sizin değeriniz zaten çok güzel artmış. Yarım tekrar kan istedi doktor bilemiyorum aslında haklısınız 🙏🏻
umut123_ poyrazvearya anladım, yarın kan sonucuna göre kürtaja almak isterse doktor. İki kürtaj oldum böyle direk ameliyata aldılar kese olmasına rağmen değerim düşük arttığı için. Artık umuda ihtiyacım var 🙏🏻
Gulsumdamla umut123_ sizin durum farkliymiş Allah yardımcın olsun inşallah. Bebeğin vardir kesede ve sapa sağlam tutunur 🥰
poyrazvearya umut123_ Benim bildiğim kadarıyla Kimyasalı kürtaja gerek kalmadan adet yoluyla atıyorsun vücudundan bir kere yaşadım
umut123_ poyrazvearya canım ne zaman atıyor peki. Öyleyse şimdiye kadar düşmesi gerekmez mi. Gecikmemin 3-4 gün geçti üzerinden
Merve43 umut123_ benim betahcg 18e kadar yükselip düşmeye baslamisti 3 gün gecikme ile başladı kanama. Sizin değer daha yüksek muhtemelen daha uzun gecikme yaşayacaksınız. Ama takip etmek de lazım yarın birkez daha kan verin
poyrazvearya umut123_ canım hemen olmayabilir biraz daha bekle eğer kimyasalsa eğer belkide değilidir
Cerennnn5858 umut123_ canım ben nısanda kımyasal geçirdim. Adet gecıkmemın4. Gunu basladı kanama. Mayısta bıdaha hamıle kaldım düşük yaptım gene. Tam 2 hafta surdu kanama baslamadı. Deger buraz cıktı sonra kanamayla düştü. Heyecanlanma. Kimyasalsa kendılıgınden düşecektir zaten