Sinemkaya43 Sabah post açmıştım nişan"mı diye postum sildindi Doktoruma resmi attım nişan olduğunu söyledi 🎉 38+2″de nişanım geldi nişan geldikten ne kadar süre sonra doğum yaptınız kızlar 🙀🤯
Czn2105 Sinemkaya43 nişandan iki hafta sonra doğuran tanıdığım da var bir gün sonrasında doğuranda sancı açılmaya göre değişiyor sanırım 😊
Sinemkaya43 myangelson evet doğru tahmin ettiniz 🤪 internetten baktığımda her gelen nişanın kanlı olması zorunluğu yok bazılarının şefafta gelebilirmiş önemli olan kıvamıymış. Siz ne kadar süre sonra doğum ettiniz nişan geltikten sonra?
myangelson Sinemkaya43 bende internetten baktım nişan olduğunu düşünmüştüm. Benim 19. Haftamda geldi nişanım o gece acile gitmiştim devlete oradaki doktor farketmedi nişan geldi galiba dedim yok dedi. Öyle diyince demek ki nişan değil ben panik yapmışım dedim. Kendi doktorimu aramıştım ozeldekini yarın bana muayeneye gel demişti eşim il dışında olduğu için gidemedim cumartesi gelmişti yani o olaydan 2 gün sonra falan gittik doktor nişanın gelmiş dedi 2cm e yakın da açılma vardı rahim boyum 8mm e düşmüştü hatta acil serklaja almıştı hemen doğum olacak diye. Benim farklı olay yani. Ama hemen doğuran da gördüm 1 hafta süren de 😕
sedefyrs1101 1 saat sonra doğurmuştum ben 😇 Her insanda farklı olabiliyor kimisi 1 gün sonra kimisi 2 gün 🤷♀️
Sinemkaya43 Czn2105 ara ara adet olacakmış gibi sancılarım geliyor ama düzenli değil Heycan ve korku sardı beni 🥺🥺
Nus_12 Sinemkaya43 yaaa bende 39+3 oldum adet agrilarim bı oluyor geviyor sık değil akşamda bı hareketler cikcak gibi tutuluyorum bı anda bakalm bekleyeyim diyorum yanlışım yapıyorum doktor su sancı kanaman olursa gel dedi herşey yolunda şükür biseyde olmadı bekleyeyimmi sabırsızlanıyorum bugün 😢🥲😢🥲🥶
Czn2105 Sinemkaya43 ay çok heyecanlı ya biz daha 24. Haftaya girecez nasipse pazar günü önümüzde uzun günler var sağsalim kucağınıza alırsınız inşaAllah
sedefyrs1101 Sinemkaya43 Hayır canım gece 1 de kendi sancım gelmişti nisan gelsin diye bekledim evde sabah 8e kadar sancım oldu 8.15te nişanım gelmişti 1 saat sonra da doğurdum zaten 🌼
Sinemkaya43 myangelson geçmiş olsun canım bende dün muaneye oldum 1,5 cm açilmam vardı inş evde sancimi çeker öyle doğum ederim en büyük korkum Hemen suyumun gelmesi
Sinemkaya43 Nus_12 ben bekliyecem doktorumda suyun gelirse,kanaman gelirse,sancı Aralığı 5 dk bire duşuyorsa gel dedi evde sancimi çekip öyle gitmek istiyorum bence sizde bekleyin
Elf_28_34 Nus_12 Canım bende 39+3′üm hatta bugun gittim doktora su gelirse kanama olursa veya adet agrisi gibi sancilar duzenli olup 5 dakikada bire duserse gel dedi. İçinin rahat etmesi icin git istersen. Benimki haftaya carsamba tekrar gel açıklıga bakarız dedi. Bebegin hareketli olmasida iyi birsey ☺️
Sinemkaya43 Sedaaa_ doktorum 2″ ekime kadar gün verdi bebek gelmezse suni sancı verecek asla istemiyorum suni sancı. Sabah squat falan yaptım akşam yürüşe çıkacam nişandan sonra egzersiz falan yaptınız mı?
Melismelo Sinemkaya43 canım banada atabilirmisin benimde geldi kansız ama emin olamadım 37. Haftama giricem