poncikmom Kızlar e devlette 400₺ sosyal yardım başvuru varmış bana da hamile arkadaşım söyledi. 1 sene boyunca 400₺ alınıyormuş. Ben başvurdum kabul edilmiş bilginize. E devlete girin arama kutucuğuna sosyal yardım başvuru yazın .🌸
poncikmom Nursemother ben ağustosta başvurdum eylülde sonuçlanmış. E devlet üzerinden başvuruyorsunuz. Şartları yok bilgilerinizi ve gebe olduğunuzu belirtin ama.
poncikmom segah06 orada gebelik seçeneği var orayı gebe olduğumuz için eveti işaretlicez. Zaten arkadaşımın da dediği gibi gebe olanlara kesin çıkıyormuş. Şart yok sadece kutucukları dolduruyoruz :) deneyin şansınızı :)
poncikmom C-papatyam ben banka hesabımı yazdım hala yatırılmamış🤭 Hamile arkadaşımın ağustosta kabul edilmişti. Bu ay yatmış ona :)
birannebirfurki C-papatyam edevlete ptt üzerinden yapılan kurum ödemeleri yazarak öğrenebilirsin boşuna pttye gidip yorulma 😇
poncikmom AslanBebeginAnnesi arkadaşım bulunduğu yerdeki kaymakamlığa sormuş 1 sene boyunca 400₺ demişler. İnternette ise 2 ayda bir yazıyor.
AslanBebeginAnnesi poncikmom teşekkürler kuzum üşenmezsem başvuracağım😅 keşke biraz daha bonkör olsalardı 400 ne ki ya üç dört günlük mutfak alışverişi yapmak isteyince hop bitip gidiyor zaten… çok üzücü
eylulicten poncikmom benimkinde de kabul edilmistir yaziyor sadece. Banka ibani gitmistik acaba hangisinden alicaz ptt mi banka mi bilen var mi?
eylulicten poncikmom valla bende sevindim ilk kez bir seyim onaylanmış pandemide yararlanamadim bari bunda yararlanayim bebisimin bir eksigini kapatırım