Asiyearslan 2baby1moms bende özelde sezeryan olcam insllah sağ salim atlatrm , bazı kötü doğum hikayeleri olunca insan etkileniyor ister istemez 😕
Asiyearslan Gamzer bazı kötü doğum hikayeleri okuyunca görünce insan etkileniyor , benmde canm çok tatlıdır yaa keşke öyle olmasada cesaretli olsak ama nerdeeee
eliz3 bir_pasa_annesi ayy beni anlattın benimde bir kızım var nasıl gidicem doğuma diye düşünüyorum demek yanlız değilmişim herkes aynı şeyi hissediyormuş
bir_pasa_annesi eliz3 aynen valla cnm ya daha birde rüyamda görüyorum ben doğumda ölmüşüm eşim iki çocukla kalmış eş dost biri oğlumu almış yanına diğeri bebeği almış hep kötü davranıyorlsr ayy ağlayarak uyandım
BirFeyzaBirBebek Asiyearslan ben de normal yapacağım bı sorun çıkmazsa. Normalden daha çok korkuyorum ben ama sezeryandan sonraki süreç daha zor diye normal deneyeceğim.
Asiyearslan BirFeyzaBirBebek normalden bende çok korkuyorum ya bide sancı çekip olmaynca yine sezeryan oluyor iki kez acı çekmiş oluyosun
eliz3 bir_pasa_annesi çok düşündüğün için aklında kalmış benimde yaklaştı 30. Haftaligim 2. Sezeryanimi olucam aklıma geldikçe ağlıyorum😅 sen kaç haftaliksn şuan
eliz3 Asiyearslan benim ilk gebeliğim sezeryan olduğu için mecbur buda sezeryan olcak ilki de suyum sızmıştı farkında olmamışım bebek susuz kalmis oyuzden acil sezeryan oldum. Ne sorunu var kalbinizde acaba
Serpilaksu11 Asiyearslan ecelin geldiyse o suandada olabilir. Böyle dusunme.. iyi şeyler düşün iyi olsun..
Asiyearslan Serpilaksu11 evet ecel nerde gelir bilemeyiz ama işte ameliyat olacağıni bilince insan kötü oluyor ister istemez 😕