Damlacaa Bayancorek puffy battaniye kendim ördüm 🤭 Ama sanki kullanmayacakmışızda süs niyetine gibi geliyo çok yumos yumos olduğundan dağılır hemen falan gibi
Bayancorek Damlacaa bende sonbaharda falan kullanırım diye düşünüyorum kışın zaten ısıtmaz gibi geliyor bağlantı yerleri açık gibi olduğu için. Deneyip göreceğiz. 🤗
tontonhanim Damlacaa belki 2 tane kundak için alırım 🥰 lazım olabilir bulunsun evde zarari olmaz heralde
Damlacaa tontonhanim yok kuzum büyükleri var bı de ufaklari var internetten falan alırsan dikkat et ufak almamaya
Minnacksevdack Damlacaa 2 müslin , 1 pazen , 2 tane de penye olanlardan var. Yetiyor bize 🌸 belki müslin bir tane daha olabilirdi
Damlacaa Beyzanurekici AA evet bundanimiz var halamız verdi bı tane var biraz sert ama bebek arabasina falan koyarken kullanışlı olur gibi
Ahsenmom Damlacaa Henüz doğum yapmadım 39dayım. Ama bence alınmalı müslin battanieler ince kalinlar çok kalın kalıyor. Dışarı vs çıkarken en güzeli nohut battaniyeye sarmak olur diye düşünüyorum
kelebek_17 Damlacaa ben battaniye çok kullanıyorum, hastanede bile 3 tane ancak yetmişti. 2 tane normal penye ( biri hastane çıkışının içinden çıkmıştı), 1 tane kalın penye kullanıyorum. müslinleri de yazın kullandım.
Herkut35 Ben bir kalın peluş bir tane nohut bir tane polar bir triko bir penye bir tane pazen ve 4 tane müslin aldım 😌