Merveofs mavipapatyaa makarnanın hiçbir çeşidiyle doymayan bir eşim var 🙊 Neyseki bu gece yok ben kendi kendime takılıyorum 🤭
AhseninAnnesii mavipapatyaa ah ahhh korili tavuk cok ozledim ama hamilelikten dolayi yiyemiyorum tiksindim bi kere. Suanda kusarim felan diye korkuyorum 🥲
Deletedmom_110 Merveofs valla benimde öyle eşimi sabah işe gönderirken akşama ne yemek yapayım diyorum gülüyo rüyanda mi gördüm diyo😅😅
mavipapatyaa Merveofs ayy benmki makarna yer bende salcali sewerim ama esim yok ya kremali feslegenli falan yer degisik tatlar yap belki doyar kiz farkli yemegin yaninda 😂😂
Merveofs Minigim38 bir dost muhabbeti çekti canım 🙄 Bir de o filmi sürekli bölecek bir bebito mevcut evde 🙊
Merveofs AhseninAnnesii oyy o tiksinmeler çok kötüü adı bile geçince bitiriyor insanı 🤦🏻♀️ Ben de tatlı kelimesini duymaya bile tahammül edemiyordum neyseki 5-6.ayda düzelmisti
AhseninAnnesii Lahana sarmasi, misir ekmegi, mısır da mi haşlasam evde misir var suan. Ya da Mısır yarmasi var onu mu yapsam
mavipapatyaa AhseninAnnesii ahh Mısır ekmegi yanina yogurt çorbası kaynanama yaptırıyorum bayılırım 😂