Asen Spinal sezaryan olan anneler var mı, baş ağrısı yapıyor mu, çıkınca 4-5 litre su mu içiliyor önerir misiniz
Rain81 Asen bi kaç hafta içinde yapıcam ben 🙈 olduğunda ayrıntılarıyla anlatacak arkadaşlar , şuan açıkçası bende de büyük merak konusu ilk doğumum çünkü
Sydgrdl Asen valla canim bende çok araştırdım ama herkes farklı bisey diyor ben genel anestezi kararı aldım çünkü etrafımda belden yaptıranlar daha çok şikayet ediyor bide ben galiba korkudan kendim bayılmadan onlar bayıltsin diye dusunuyorum😊
Sydgrdl Asen valla canim bende çok araştırdım ama herkes farklı bisey diyor ben genel anestezi kararı aldım çünkü etrafımda belden yaptıranlar daha çok şikayet ediyor bide ben galiba korkudan kendim bayılmadan onlar bayıltsin diye dusunuyorum😊
Sonay Asen ben oldum ilk gebeliğimde bel ve Sırt ağrım kaldı ama benim anestezi yapan kişi mahvetti direk Bıçak gibi hissettim belimde o acıyı ve sonuç Sırt ve bel ağrısı kaldı ... Onun dışında sorun yaşamıyorsun Bebeğini hemen kucagına veriyorlar emziriyorsun 1 haftaya kalmadan ayaklanıyorsun . Benim ikinci sezaryen olcak Sırt ve bel ağrım var daha kötü olurum diye korkuyorum umarım kimsenin böyle olmaz iş anestezi de bitiyo yani tabiki bide bünye meselesi
Ozge_brbr Benim spinal doğum yapan arkadaşlarım çok memnun. Bakalım gelecek yorumları bende sabırsızlıkla bekliyorum 😊
tubaz Sydgrdl Genel anestezi fikrini bence tekrar düşünün İnanın spinale göre riskleri daha fazla.Mesleğim Anestezi benim.Spinaldr bebeğinizi rahatça görüp emzirebilirsiniz 😊
SevgiBakrBirinci Asen ben 2. Yi sezeryan olmuştum çok rahat gerçekten tabiki baş ağrısı oluyor biraz ama nescafe ce çikolata yiyorsunuz bol bol genel olmaktan çok daha iyi hem bebek narkoz almış olmuyor
Yaseminyhyh Asen bol b bitter cikolata ve sade kahve tuketmmi syledi doktorum bnde ole yptm hic bas agrm olmadi cnm
Werwe Sydgrdl genel anestesi oldm bn ilk dgmdan odaya cıktım bebegi gtrdi verdiler kucagıma hiç yasayamadım ilk anını bn senin yerinde olsam epidural yptrrm cnku bn oyle yptrcm inş
Elifece Asen benim ablamla görümcem spinal yaptı geçen yıl. İkisi de çok memnun . Hiçbir şey hissetmedik diyorlar . Ablamda baş ağrısı yaptı , ağrı kesici verdiler hemen . Ertesi gün ayağa kalkıp evine gitti . Yine olsa yine spinal yaparız diyorlar
Zbydyrz Epidural i normal Doğumda yapıyorlar eğer istersen... sezaryen spinal belden aşagın uyuşuyor benim ilk doğumum spinal oldu hiçbirşey hissetmedim sonrasında da hiç extra agrım olmadı oglumuda çıkar çıkmaz görmek ve eşsiz kokusunu içime çekme duygusunu yaşadım ☺ şimdi kızıma kısmet olursa spinal Doğumla kavuşmak istiyorum 🙏 korkmayın derim normal olmuyorsa en azından miş oluyor anında yaşanıyor o güzel duygu 💕 ablamda iki çoçuğunuda spinal doğurdu birde normal doğurmuş gibi ikisindede bebek kucagında çıktı 😳
ozanejla Asen Canım spinal doğum yapmadım. Ama şuanda 30+2’deyim ve 2 hafta önce böbreklerimde aşırı genişleme olduğundan dolayı iki böbreğimede stent takıldı ve Spinal anestezi ile yapıldı bebeğe geçmediği için o tercih edildi.. Omuriliği kaslarından vuruluyor diye. Ve ben 1 hafta kas ağrılarım yüzünden ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum. Kas ağrıları bitince 3 günde baş ağrısını çektim. Ve bunları böbreklerimin yüzünden bool bol su tüketmeme rağmen çektim.😑 Yani günde 4-5 litre su içmeme rağmen. Ama tabi kişiden kişiye değişiyor kimisi gayet güzel kaldırıyor spinal anesteziyi kimisi ise benim gibi kaldıramıyor..
tubaz Hazelgoktas Saç teli kadar ince bir iğne ile omuriliğe ilaç enjekte ediliyor.Yapılırken hissetmeyebilirsiniz bile.Sonrasında 4 saat belden aşağısı uyuşuk kalıyor ağrı olmadığı içinde bebeğinizle rahatça ilgilenebiliyorsunuz 😊