Nisaozclk0611 2prensesannesiiii sağlık ocağına gittim orda verdim kanı yarın gel dedi e nabıza ne zaman düşer hiç sağlık ocağında vermedim bilmiyorum
Tubatgn Nisaozclk0611 barkod verdiler mi canım sana? O barkod ile akşam bakabilirsin tıbbı laboratuvar sonuçlarından.
Nisaozclk0611 2prensesannesiiii anladım normalde şehir hastanelerinde fln 2 saat sonra gözüküyo sağlık ocağı farklıymış demekli
Tubatgn Nisaozclk0611 barkod olsaydı elinde akşam 10 gibi o sisteme düşüyor oradan bakardın canım, artık yarına kaldı hadi bakalım
bebeklendik Nisaozclk0611 sağlık ocağının hangi hastaneye gönderdiğini öğrenirsen internet sitesinden tc ile bakabilirsin. Ben öyle yapıyorum barkodsuz
Mfyy bizim sağlık ocağında sonuçlar çok geç düşüyor e-nabıza sizinde öyle mi yarın kan vericem bende pozitiflik varsa cumartesi sabah doktora gidicem çünkü inşallah çıkar cuma akşamına kadar
Pemberuya Nisaozclk0611 beklemek çok zor canm bende Mart’ta bir düşük yaptım tekrar hamile henüz kalamadım onun stresi insanın saçlarını beyazlatıyor😑