cahillesohbetikestim mylittlebabym bizim de 12+5 maşallah benimkiler 1 hafta önden gidiyorlar ondan 13+5 çıktı. Abisi de öyleydi 😁 hemen gösterdi cinsiyetini oğluşum 🤭🦁💙 sende sağlıklıca öğren inşallah 💙
Happy52 cahillesohbetikestim canım 13+2 yken bende gittim bacak arası açıktı doktor gösterdi erkek dedi ama 15.16. Haftayı bekle dedi. O yüzden tereddütte kaldım sende kesin mi dedi
cahillesohbetikestim mylittlebabym ayy kız olsaydı da alaydık oğluma 😁 Allah gönlüne göre versin inşallah 🧿💙
4mevsim_1anne mylittlebabym ay beni kide öyleydi önden gidiyodu seninle aynı doktorumuz bana kız dedi hiç belli olmaz 😁 14 haftalikken
Deletedmom_30 cahillesohbetikestim ayyy hadi gözün aydıın♥️♥️🤩🤩 Aşko vallaha isim bulma konusunda cok kötüyüm 2 numaranın ismine dogduktan 3 gun sonra anca karar verebildim😂😂😂cok sevdincm kuzum sag salim kucağına al insallah hayirli sağlıkli evlat olsunlar🙏🙏
Ranammmm cahillesohbetikestim Uyy bida mı paşa geliyor 🥳🥳 maşallah Alpoğlan abi oluyor demek sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok sevindim 😍 inşallah bidahakine kız çalışmalarına başlarsın artık 😜 hayırlı olsun canım
cahillesohbetikestim Ranammmm bir 10 yıl sonra artık kanka yoksa çok zor 😁 Amin inşallah kuzum benim 💙
Damlacaa cahillesohbetikestim amaninnnn ne ara bu kadar hızlı geçti zaman… Alp oğlanımiz erkek abisi oluyor 💖 Valla kız diye hissetmiştim ama Bı pasamiz daha geliyomus 🥺🌸💖 Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı haftadasiniz kesin miii
cahillesohbetikestim Damlacaa 12+5 iz pipisini gördüm yavrum kesin 😁🧿💙 bende kız hissediyordum ama shayırlısı olsun 🧿💙
Durubebegim cahillesohbetikestim ayyyy maşallah rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin iki erkek iyi büyüyorlar biraz seni kavgalarıyla kıskançlığıyla bir kaç sene yoracaklar ama kendimden biliyorum 😁
Ranammmm cahillesohbetikestim 😅😅 Allah gönlüne göre versin inşallah yoksa annen bu sefer evede almaz seni 😂😂😂 bidaha mı doğuracan diye ara ver unutsunlar azcık 😂😂
ardenmoms cahillesohbetikestim vay be iki erkek anası seni 🥹 rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kankam
cahillesohbetikestim Armess_loya Amin inşallah yavrum Rabbim sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda 🥰
iki_tospik_annesii cahillesohbetikestim Yaaa maşallah cnm saglıkla gelsin inşallah paşa bey 🙏 sende iki paşa annesi oluyorsun 🥺🥺
-_Esra_- cahillesohbetikestim Allah vatana millete bayrağa hayırlı bir evlat olmak nasip etsin, minik kuzuya sağlık dolu bir ömür versin inşallah büyüsün kocaman bir asker olsun 💕😍🇹🇷