cahillesohbetikestim Günaydın canımlar… Dün ufaklığımızı görmeye gittik her şey yolunda çok şükür. 🧿🥰 Gitmişken cinsiyetimizi de öğrenmiş olduk. Benim çocuklarım maşallah hemencecik açıveriyorlar bacaklarını hiç uğraştırmıyorlar. 😁 Evet teyzoşlar bir erkek yeğeniniz daha oluyor. İkinci aslanımızı bekliyoruz. 🦁🧿💙 Alp oğlanın ismi daha hamile kalmadan belliydi şimdi isim bulmakta mesele. 😁🤭
Biroglanannesiii cahillesohbetikestim Ayy minnak bir oğlan daha hayırlı uğurlu olsun canım benim sağ Salim doğsun inşallah 💙💙
cahillesohbetikestim @Deletedmom_85 @Armess_loya @Aag06 @hepoyleolurzaten @Bebiscann @Ba_momss @Esraliiii @iki_tospik_annesii @Deletedmom_30 @bosyapmaa @Ranammmm @Durubebegim @Biroglanannesiii @mylittlebabym @ardenmoms @HurremSultan @ceromom55
Ranammmm cahillesohbetikestim Uyy bida mı paşa geliyor 🥳🥳 maşallah Alpoğlan abi oluyor demek sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok sevindim 😍 inşallah bidahakine kız çalışmalarına başlarsın artık 😜 hayırlı olsun canım
Durubebegim cahillesohbetikestim ayyyy maşallah rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin iki erkek iyi büyüyorlar biraz seni kavgalarıyla kıskançlığıyla bir kaç sene yoracaklar ama kendimden biliyorum 😁
ardenmoms cahillesohbetikestim vay be iki erkek anası seni 🥹 rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kankam
cahillesohbetikestim bosyapmaa sorma kız olsun istemiştim ama bir oğlum daha olacak çok mutluyum 🤭🦁🧿💙 eşim üçüncü de kızı buluruz diye dalga geçiyor rüyanda görürsün dedim 😁
bosyapmaa cahillesohbetikestim hahaah aynı ben sağlıklı hayırlı evlat olsunlar insan merak ediyor erkek anası olmak nasıl bi duygu kaynanalık hemen yükleniyomu 🤣🤣
cahillesohbetikestim bosyapmaa ahahah bende hep kızım olsa da saçlarını yapıp süslü süslü giydirsem diyordum 😁 yok kız benden kaynana olmaz ha 😁
hepoyleolurzaten cahillesohbetikestim Ayy 😍😍 Hayırlı olsun kuzummm, sağlıkla gelsin minik paşa 😍 İsim hiç gelmedi aklıma ama uyumlu mu olsun dersin 🤭
cahillesohbetikestim hepoyleolurzaten çok teşekkür ederim balım yavru kurda uyumlu olmasa da olur önceliğim öz Türkçe isimler 🥰🤭🦁💙
Damlacaa cahillesohbetikestim amaninnnn ne ara bu kadar hızlı geçti zaman… Alp oğlanımiz erkek abisi oluyor 💖 Valla kız diye hissetmiştim ama Bı pasamiz daha geliyomus 🥺🌸💖 Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı haftadasiniz kesin miii
-_Esra_- cahillesohbetikestim Allah vatana millete bayrağa hayırlı bir evlat olmak nasip etsin, minik kuzuya sağlık dolu bir ömür versin inşallah büyüsün kocaman bir asker olsun 💕😍🇹🇷
mylittlebabym Oyy teyzesi yesin onu. Sağlıkla, huzurla, güzellikle gelsin annesi. Doğup büyüdüğü günleri de görelim 🌿🌸🕊️
mylittlebabym cahillesohbetikestim ikili testin sonucunu bekliyorum bebeğim 13 hafta bitti cinsiyeti 3 haftaya öğrenirim bende inşallah :)
cahillesohbetikestim mylittlebabym bizim de 12+5 maşallah benimkiler 1 hafta önden gidiyorlar ondan 13+5 çıktı. Abisi de öyleydi 😁 hemen gösterdi cinsiyetini oğluşum 🤭🦁💙 sende sağlıklıca öğren inşallah 💙