Yelizdiyebiri Baharsss canım bırkaç tane hocaya danış sana yardımcı olabılırım urfada bir şıh var yanına da gitmiştim kuzenım orda oturuyor ziyaret etme ımkanı bulmuştum . telefonla arayıp danışabılırsın sana yardımcı olur
Yelizdiyebiri Baharsss yok hayır öyle hoca deıl şıh, şeyh . Urfada sıra oluyor ziyaret edenler. Para olayı olan hocalardan degıl. Bende gıtmıştım bırkaç şey danışmıştım kendisine. tüylerim diken diken olmuştu kalp gözü çok açık 🥹
Mlksezr Baharsss çok güzel bir isim bence koymalısın. Sizin kararınız tabi ama benim düşüncem bu yönde. Benim de eşiminde isimleri aynen bu şekilde konulmuş rüyada söylemişler 😊
mavininhertonuu Baharsss Çok tatlısın ya 😅😅 allahta seni güldürsün her yorumuna ayrı gülüyorum tamam ben ikna oldum demişsin bide 😂😂😂
Baharsss mavininhertonuu ay o senin tatlılığın çiçeem 🌸 he ya napim her gün daha fazla korkmaktansa koyayım gitsin ikinciye rüya görmem inşallah 🫠
mavininhertonuu Baharsss 😂😂😂😂 kulağa güzel geliyor bence ya, hem isim bulmakta zor hazır isim neticede 😂 banada saçma olmamak üzere isim teklif edilebilir rüyamda ama herşey çıkabilir korkuyorum da 😂😂
Baharsss yigitinannesiiiii sendemi rüya gördün kimsenin bilmediği ismi niçin ne amaçla okuyosunuz okuyosanız neden kimse bilmiyor 😂
yigitinannesiiiii Baharsss canım eşim öyle istedi banada mantıklı geldi Allah korusun ilerde kötü niyetli birisi bebeğe büyü ve benzeri bişey yaptırmak istediğinde koruması için yani ismini bilmedikleri için tutmaz mantığıyla çevremizde çok şükür böyle kimse yokta ne olur ne olmaz devir değişik☺️
Baharsss yigitinannesiiiii iyi düşünmüşsünüz hoş düşünmüşsünüz ama o iş öyle olmuyo kimlikteki isim yeterli oluyo büyü yapılması için
Baharsss yigitinannesiiiii evet ciddiyim yakınen biliyorum çok şahit oldum ama içinizi ferah tutun neden aklınıza öyle bişey geldiki sizi sevmeyen böyle bişey gapan tanıdıklarınızmı var
yigitinannesiiiii Baharsss hayır yok eşim arkadaşından duymuş onlar yapmış ona mantıklı gelmiş benimle paylaştı banada mantıklı geldi bişey kaybetmeyiz dedik