Baharsss kesinlikle koyulmali diye birsey diyemem ama bence koysan güzel olur hem isim çok çok güzelmiş hemde ben rüyaların bir anlamı olduğunu düşünüyorum hiçte kötü düşünmüyorum anneye doğuyor. Eğer istediğiniz cinsiyeti rüyanızda görseniz neyse bilinçaltı diycem ama ismiyle görmek başka birsey çünkü bende gördüm şuan 30 haftalik hamileyim ve ilk gebeligim başta bilinçaltı mi acaba dedim ama ilk gebeligim olduğu için cinsiyet takıntılı da değiliz gelen hersey allahtan ben 10 haftalikken rüyamda görmüştüm hiçte rüya gormem yani görsem de hatırlamam sabah kalktım pat rüyam aklıma gelmişti rüyamda oğlum olacağını ismiyle birlikte gördüm benim kucağıma nur topu gibi oğlu oldu diyip oğlumu veriyorlardı bende o ismi kulağına okuyordum öyle hitap edip seviyordum ve şuan 30 haftaligim rüyamda gördüğüm ismi kocam yanına bir isim daha ekleyecem. Ve bana 26 ya kadar hep cinsiyeti kiz dediler nedense kız olacağını kabullenmistim ama kıza benzetemiyordum ultrasonda vs. 28 haftada da erkek olduğunu öğrendim rüyam dogru çıkmıştı