Minikmucizem12__ https://imgyukle.com/i/nzCRXU Merhaba bu gun 24 ci adet gunumdu boyle cikdi 28 gunden bir adet oluyorum
Esiraa Minikmucizem12__ ben test yapmıştım 20 dk sonra silik olduğunu fark ettim kan verdim doktora sordum o testlerde yanılmaz pek yoksa o silik çizgi bile çıkmaz beklese bile demişti şimdi 10+5 elhamdulillah
Tugbe Minikmucizem12__ kesn hamilesin canım hayırlı olsun benimkide aynı çıkmıştı daha yeniyse öyle çıkıyo kan vermiştim 14 lerde çıkmıştı
Gzmklncc Minikmucizem12__ baya gözüküyor bunlarda 20 dakika geçerli diye biliyorum bence adetin geçsin sonra git kese vs gözükebilir
tecrubesizanneadayi12 Minikmucizem12__ oyy minnoş resmen ben buradayım demiş koşun koşun hemen kan verin
Portakalcicegi Minikmucizem12__ benimkide aynı böyle çıkmıştı ve hamileydimm ☺️☺️ bian evvel kan verin ayy İnşallah güzel haberlerle gelirsinizzzq🙏🙏
Kbramhmt Tugbe ayyy nasil peki suan kaclara yukseldi benim de 69 ogrendim ama agrim cok kasiklarimda adetten once öğrendim yarin adet gunu sizde de oldumu agri ve yukselme takip ettiniz mi
KurkmantoluMadonnaa Minikmucizem12__ canım bende fransadayım. Adet gününü biraz erken söyleyiver ne bilcekler:) meraktan çatlayana kadar kesin gitmiştim 😂 inşaAllah kandada hamile olduğun çıkar 😍😍
Tugbe Kbramhmt agrı oluyo iki günde bir yaptırmıştım iki ye katlaması gerekiyo demişti doktor öylede oldu canım