MeltemKartal22 Serçin Ordu Özel Esenler Avicenna Öneriniz varmı Giden arkadaşlar lütfen bana yazabilir mi
papatya56 MeltemKartal22 Hamileliğimın basından sona kadar serçın hanıma gıttım dogumumuda o yaptı çok ilgili güler yüzlü çok mennun kaldım
Irem34_52 Ben gitmedim ekstra ucret aldıgı icin ama tanıdıklarim gitmisti önceden çok memnun kalmişlardı
MeltemKartal22 papatya56 papatya56 Muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadardı acaba ve en önemlisi bi sorunuz olduğunda wp dan olsun arama olsun iletişimi nasıl ben doktorumu bu yüzden değiştiriyorum wahtsap dan yazdım bi haftayı geçti anca cevap vermişti gözümde bittiği için bu doktora gitmeye karar verdim
Irem34_52 MeltemKartal22 hastanede muayne 250 tl ama.sercin 400 tl ozel.nuaynehane acmis hergun yok ztn bide suan zam gldi 500 olmstur belki muaynesi dogumu o yaparsa fiyat farkli oluyomus
Irem34_52 MeltemKartal22 ben gecen ay sordum normal 4bin zorunlu sezeryan 5bindi ama.suan zam glmis tekrar ocakta tekrar zam.glcekmis cok sık zam yapıyolar 😒 doktorumun numarası yok bende ama bi sorum olursa haataneyi ariyorum hemsiresine yonlendiriyolar o sekilde bilgi alıyorum
papatya56 MeltemKartal22 Benım bebeğim 4 buçuk aylık olcak dogdu ben gıttıgım zaman muayne 200 dü 3700 sezaryan olmuştum numarasını vermiyordu onceden ınstagramdan yazıyodum hemen cevap varıyordu şimdi numarasını verıyo gecen gıttım yanına onu gormeye numarasını verdi