Umrann16 Bebegim6636 Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize sıkı beslenmeye ve boollca vitamin almaya bakın
Umrann16 bsra-25 Bu günler hızlı geçiyor merak etmeyin ânın tadını çıkarın son haftalar biraz.zorlu geciyor 😊
Zumraninannesi06 Umrann16 oyy hepinizin çok az kalmış bizim 29+2 şafak 74 uygulamaya göre. Vaktinde doğsunlar ama vakit çabuk geçsin anlamayalım bile sabırsızlanıyorum 🤲🏻♥️
Umrann16 Zumraninannesi06 tam da dediginiz gibi oluyor zamanın nasıl akıp geçtiğini anlamıyorsunuz inanın 😊
iremburak0711 Son 52 bedensel olarak zorlanıyorum. Vakitte bir türlü geçmek bilmiyor bi an önce sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum civcivimi 😍
Dimpleee Son 62 yine bu saatte sırt ağrısından uyanıp daha yatamıyorum sonuna kadar böyle mi gidecek acaba ? Ayrıca sadece sırt üstü yatabiliyorum acılardan bu sefer hiç yatmayayım diyorum :(
Gookceeeee Umrann16 şafak daha çok 81 sayıyoruz hazırlıklar yapılmaya başladı kız çocuğu diye sanırım 3 gündür baya kasıklarımda ağırlaşma ve ağrı var onun harici herşey yolunda şükür sizin nasıl gidiyor pek birşey kalmamış sağ salim alın kucağınıza ☺️