Be_happy Selcanmeral bende 40+0 ama ne gelen var ne giden rahatı yerinde sanırım nstlerde bile uyuyo 😊🙃
Gurbetto Gezgin01 ayy yarabbim aminn inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlardan eylesin inşallah bu 3gebeliğim 40 haftalıkmolsam 61 ama doldurmasam daha erken orası allah biliyor bakalım
Umrann16 Eelliiff1234 bizim de 26 eylül pazartesi karar günü bakalım ne olacak umarım doğum kanalına yerleşmiştir 😄
Eelliiff1234 Umrann16 inşallah 🥰 bende bi sancı bekliyorum kendi sancımla gitmek istiyodum ama gelmicek galiba yarın bakalım bebeğin suyuna falan bakacaklar normaldi en son ama bakalım hayırlısı. Suni sancı alıp normal doğumu beklicez galiba 😌
Bebegim6636 eslemesila benim de 31 gün kaldı iki haftadır girip olmusum iylesmedim öksürük göğüs ağrısı baş dönmesi halsizlik yorgunluk oldu gece gündüz uyusam doymam 😴😴😴😴😴
Umrann16 Bebegim6636 Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize sıkı beslenmeye ve boollca vitamin almaya bakın
eslemesila Bebegim6636 aynn bu son zamanlarda bağışıklık düzenimiz bozuldu herhalde yetersiz geliyor iki hafta hastalık için çok uzun süre
Umrann16 Momandmom ciddenn mii ay insallah sağ salim kucağına alırsınn buraya yaz olur muu Allah kolaylık versin 💕