ilaydaayildiiiz Selcanmeral aynı durumdayız sanırım bizde 39+5 olduk son 3 ama hiç tık yok benim oğlanında keyfi yerinde sanırım 😂 bu gün kontrolümüz var bakalım ne olacak
Ktiryaki Umrann16 son 4 haftaya cumaya kadar gelmezse suni sancı verilecek dua edin gelsin kendisi☺️🙏
prensesveannesiii Umrann16 daha 101 günümüz var kızımla kavuşmamıza zaman geçmiyor sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz inşallah 🥰
Aaaaammmaaa Şafak 70 . Qirip oldum pekde iyi geçdiyi soylenmez öyle yatak döşek yatıyomm bacım Sesim falan hepten gitdi bogazim siş Bi onerisi olan varmi ne iyi gelir
Ubuntu Aaaaammmaaa salgın var şuan ben de yeni atlattım. Bir çay kaşığı toz zencefil bir çay kaşığı toz zerdeçal bir çay kaşığı karabiber yarım limon ve bir tatlı kaşığı balı bir su bardağında suyla birleştirip iki gün içerek toparladım doktoruna sorup içebilirsin iyi geliyor
Heyecanli_gebe1 Derya_gumus ay geçmek bilmiyor.valla çok uzun bu gebelık. Keşke yarı yarıya erkekler de taşısa 😂
Derya_gumus Heyecanli_gebe1 ahahah vallahi keske oyle birsey olsaydi en agirlastiğim donemde eşim taşısın isterdim:)))))
Zeynep_yaman Umrann16 az kaldı 61 bazen biran önce dogursam diyorum bazende hamileliğin en tatlı zamanları diye kendimle cebellesiyorum🤭🤭
Mervedemirctn Umrann16 11 gün kaldı ama artık taşıyamıyorum bel ağrımdan yürüyemiyorum yatamıyorum 😔 sabrediyorum
Heyecanli_gebe1 Derya_gumus ayy ne mız mız olurlardı.ben şimdi söylenince bana kızıyo. Görürdüm o zmn onu😂